Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci orvosok (Semmelweisbe...

Miskolci orvosok (Semmelweisbe)? Segítség!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Információra lenne szükségem a Miskolci Semmelweis kórházban dolgozó orvosokról. Én csak Fenesit és Lőköst "tapasztaltam" de őket is ezer éve. Minden érdekel: magánrendelések, árak,mennyire jók , milyenek úgy általában, stb... Előre is nagyon köszönöm!
2011. dec. 13. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Lőköst ismerem, nála szültem, hozzá járok és ha minden jól alakul a második babát is nála fogom szülni. Tudom, hogy sokan nem bírják a stílusát, én nem tudok róla rosszat mondani. Hosszú lenne leírni, mert nagyon sok mindenen mentem keresztül, de ő mindig nagyon emberséges volt és mindig azt éreztem, hogy TÖRŐDIK velem. Én nagyon szeretem.

Magánrendelése Miskolcon a Szentpáli-házban van (azt hiszem így hívják). Terhesgondozás 7000, nőgyógyászati vizsg. 8000ft. Hétfőn és szerdán rendel. Ha érdekel még valami, szívesen válaszolok ha tudok.

2011. dec. 13. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért milyen a stílusa??? Tegnap voltam sztk-s rendelésen Dudásnál, na Ő valami borzalmas, azért is keresek magánorvost. Még nagyon az elején vagyok, első baba lesz, és nem igazán tudom hogy mi a menete a dolgoknak :( Minden segítség és tanács jól jön.
2011. dec. 14. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a stílusa? Kicsit talán flegmának tűnik. Sok rossz véleményt olvastam és hallottam róla, de én soha ilyet nem tapasztaltam. Ő nem egy bájolgós, nyálas doki, ezt senki ne várja tőle. Ha jó kedve van akkor viszont lehet vele viccelődni is. Én elégedett vagyok vele!

Ha elmész hozzá magánrendelésre, ott mindent el fog mondani. Be kell jelentkezni, mert időpont nélkül nem fogad. Van honlapja, ott mindent megtalálsz.

[link]

Engem a terhesség alatt havonta hívott uh-ra, a szülésnél pedig 2 óra kivételével végig bent volt velem a kórházban, de még amikor hazament is betelefonált érdeklődni. Pedig 12 órát vajúdtam. Egy percig sem bántam meg, hogy őt választottam.

Neked is sok sikert hozzá és a babához is!

2011. dec. 14. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, szerintem ki fogom próbálni :)
2011. dec. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!