Ez akkor most hogy is van?
Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel, hogy megtermékenyültél például ma akkor holnap reggelre már jelentkeznek a tünetek pl a rosszul lét, már elkezd nőni a melled meg ilyenek? S ha nem akkor hány napra rá jelentkezik és körülbelül milyen tünetek ?2011. dec. 12. 19:22
2/3 anonim válasza:
Szia. Azt tudhatod, hogy mikor volt peteérésed, ha ovutesztelsz.És rá kb 2 hétre lesz pozitiv a terhes terteszted. Amikor ugye nem jön meg a mensid. Van akinek már ilyenkor van hányingere, de az ritka. A mellek később kezdenek el csak feszűlni.
3/3 anonim válasza:
Ez úgy van, kérlek, hogy mindenkinél más.
Első gyerek: 20 hetes koromig csak onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy volt róla papírom, akkor éreztem először.
Második gyerek: már a nemvárt előtt 5 nappal hányinger, puffadás, mellfeszülés.
Válassz: amelyik Neked szimpi. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!