Kinél érdemes szülni a gyöngyösi Bugát Pál kórházban?
23 hetes vagyok,most akarok orvost váltani,mert az előző dokim nemigazán felelt meg az elvárásaimnak(páromat nem engedte be az uh-os vizsgálatra,de a borítékot elvette!)
Nem tudom kit fogadjak meg,egyáltalán kinek van magánrendelése?Jó lenne a név mellé telefonszám is,ja,és hogy mennyi a rendelés ára,mert az az igazság anyagilag nem állok a legjobban,de muszáj dokit fogadni.
szia! én 25 hetes vagyok ma, 22 hetesen voltam a gyöngyösi kórházban keményedéssel.rengeteg dokival találkoztam, vizitkor mindig más jött.
Én Nadim doktorúrhoz járok Salgótarjánba magánrendelésre évek óta, nagyon szeretem! igaz volt már úgy, h este vmiért elkellett volna őt érnem,de nem sikerült, ilynekor húzás a kórházba és ott segítettek másnap meg jött.de ilyen úgyis mindegyik dokinál van. meg nagyon faggatni kell ha vmit tudni szeretnél.ennyi a "panaszom" rá. Gyöngyösön is van m.rendelése.itt 5000.-, de akkor sem dől össze a világ ha őszintén közlöd vele h nem tudsz most fizetni anyagi gondok miatt stb, nagyon aranyos.ha gyöngyösi vagy vhogy derítsd ki az ottani m.rendelésének a számát, de ha kell a privát is írj.
én nem ajánlom a gyöngyösi kórházat, én befeküdtem a 32.héten. és azt mondta a doktor úr, h elfolyt a magzatvízem, és ocsmányul beszélt velem, majd átvittek b.pestre az I.számú klinikára (koraszülés veszélye miatt), és ott kiderült, hogy minden rendbe van, nem is folyt el semmenyi!
hááát erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!