Miért nincs semmi pocakom a 7. hónapban?
Szia!
Ez testalkat függő,hogy mennyire hatalmasra nő a pocak.Általában akinek szélesebb a csípője,(körte alakja van)azokon a kismamákon később észrevehető a terhesség.
A barátnődnek talán keskenyebb lehet a csípője nem?
Ez nem azt jelenti,hogy feltétlen kisebb a súlya,csak más az elosztás.
Nekem is ilyen alakom van,és hatalmas pocakom volt a gyerekeimmel,és most is az van.Tudom,hogy megnyugtatóbb,ha látványos a terhesség,de ne aggódj,ha baj lenne azt mondták volna uh-on.Amikor a lányom szültem,akivel együtt voltunk kórházba,hozzám képest alig volt pocakja,és nagyobb lett a babája mint az enyém.Pedig ránézésre mindenki fordítva saccolta.
Amíg nem jeleznek bajt,ne aggódj te sem.
Boldog babavárást.
Biztosan az izom miatt van.Nekem nagyon lapos volt a hasam, viszont laza a kötőszövetem és alkatilag lapos has nem pedig edzéstől, tehát már az első hónapokban engedte kitüremkedni a babókát.A te esetedben szokott a has izomzata ketté válni nehogy megijedj, ez normális.Már amikor akkora lessz a baba, hogy nem fér el odabent akkor picit szét fogja feszíteni az izomrostjaidat ketté persze ez vissza fog alakulni.Székleted van?azt nem nyomja el?Nekem így, hogy pocakom van, még így is alig van székletem, iszonyat, hogy a beleim hogy mesinylik ezt az egészet.Viszont ne izgulj, tudom minden kismama azt várja, hogy jó nagy pocakja legyen és már mindenki lássa, de mivel semmi baja nincs a picinek inkább ezzel foglalkozz. 7. hónap, most kezd el majd hízni a pici, szerintem innentől kezdve várható, hogy látszódni fog.
Boldog babavárást kívánok :oD
20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!