Miért húzódik ennyire előre a baba?
27 hetes terhes vagyok és vagy másfél hete, főleg estefelé eléggé fáj a pocakom. Olyan mintha a bébim teljesen nekifeszülne a hasfalamnak, nyomja nagyon erősen. A pupakom magasságában, vízszintesen teljesen kemény a hasam, és csak ritkán megy el onnan, némi simogatás után.
Amúgy fiú lesz. Nálatok van ilyen?
Szia! Nekem is volt, illetve szokott ilyen lenni. Nekem a jobb oldalamon van általában a pici, és sokszor kinyomja a köldökömnél a kis fenekét! Mi is kisfút várunk!
30 hetes kismama
én 22hetes vagyok, de olyan "cirkuszt" tud csinálni, hogy csak na... :D már kocka alakú is volt a hasam.
nekem este tv-zés közben dugdossa ki magát, és olyan erősen, hogy néha azt hiszem kiakar nézni a hasamon keresztül.és bizony van mikor ezek a produkciói kellemetlenek.nekem is fiú lesz.párom szerint boxoló lesz :D
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!