Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák beadatjátok magatokna...

Kismamák beadatjátok magatoknak az influenza elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
Én úgy döntöttem,hogy igen....
2011. dec. 12. 10:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen beadattam mindkét terhességem alatt. A kislányom egészséges 21 hónapos kislány, a pici fiunk a pocakban pedig 22 hetes. Én sem értem aki nem adatja be, de már annyit "veszekedtem" én is ebben az témában, hogy inkább azt mondom, mindenki úgy dönt ahogy akar és amiért akar.... én az oltás mellett döntöttem, saját véleményem miatt. Előtte senkit nem kérdeztem meg....elmentem és beadattam, így láttam jónak.
2011. dec. 12. 13:15
 22/33 anonim ***** válasza:
79%

Én nem adatom be:)

Amikor 2009-ben volt a hiszti, akkor beadattam, de nagyon megbántam, mert sokszor voltam influenzás (konkrétan a terhességem alatt 3x! egymás után:() de ilyen sz@rul még sosem voltam, mint az oltás után.

És én személy szerint nem is hiszek benne. Csináltak egy tonnányi oltóanyagot, ami sokba kerül, és bőven van még belőle, hát persze, hogy kampányolnak, hogy el tudják adni.

Nekem nem meggyőző.

2011. dec. 12. 13:23
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Én a napokban kórházban voltam és volt pár orvos körülöttem akinek ki tudtam kérni a véleményét.Ezek alapján úgy döntöttem nem adatom be. Egyrészt mert sajnos nem túl jók a mi védőoltásaink, pl: a H1N1 elleni védőoltás is csak a sima influenza egyik fajtájára jó és sajnos amik vannak bacik azok mutálódnak, ami ellen nem véd az oltás. Több helyen is lehetett olvasni, hogy a magyarországi vakcina a leggyengébbek között van. Emellett valóban sok mellékhatása van. De szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy beadatja e.

Mindenkinek boldog és egészséges babavárást kívánok!

2011. dec. 12. 14:44
 24/33 A kérdező kommentje:
KITÉPEM A HAJAMAT!!!!!
2011. dec. 12. 14:48
 25/33 anonim ***** válasza:
86%
Arra utólag jó lesz a Revalid. Arra is aszongya a gyártó, hogy hatékony. :)
2011. dec. 12. 14:50
 26/33 anonim ***** válasza:
58%
Genetikus szülész nőgyógyász az orvosom (és családi barát), és egyértelműen mondta, hogy IGEN, adassam be!
2011. dec. 12. 15:12
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is beadattam magamnak, még a két fiamat is beoltattam (12, 3év), szerencsére egyikőnknek sincs semmi baja. De mindenki maga döntse el, hogy oltat-e vagy sem. 2009-ben a barátnőm is beoltatta magát várandósan, és hála nekik sem lett semmi baja tőle. 19hkm
2011. dec. 12. 15:38
 28/33 anonim ***** válasza:
51%

Édesapám, férjem, apósom orvos. Nem is volt kérdés, hogy beadassam-e, mind a hárman ezt tanácsolták.

Kedves 19. válaszoló!

A mi véleményünk ebben az esetben nem meghatározó, mert az orvosok/védőnők ezt tanulták éveken keresztül. Te sem örülnél neki, hogyha megkérdőjeleznének a szakmádban, nem? Remélem nem sértettelek meg.

üdv. 21 hetes kismama

2011. dec. 12. 15:42
 29/33 anonim ***** válasza:
79%

Én is beoltattam magam,és a gyerekeimet is.

Szerintem mindenki döntse el,hogy neki hogy jó.

Nem értem,ezen miért kell veszekedni.

2011. dec. 12. 18:00
 30/33 anonim ***** válasza:
Én nem oltattam be magam, mert eddig még soha nem oltattam be és nem terhesen fogom elkezdeni. Az első gyermekemet a H1N1 kellős közepén szültem, szülészet lezárva, látogatási tilalom. A nőgyógyászom javaslatára a férjem elrohant beoltatni magát, de mivel hétvége volt, egyetlen oltópont sem volt nyitva. No comment. Arról nem is beszélve, hogy a gyermekágyas osztályon napokig elkülönítve tartottak egy kismamát, mert azt hitték, hogy H1N1 fertőzött, mire kiderült, hogy a császáros sebe volt begyulladva. Tehát én nem oltatok. De azt sem bántom, aki beoltatja magát, ez mindenkinek a magánügye.
2011. dec. 13. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!