Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy érdemes, ajánlott aludni?...

Hogy érdemes, ajánlott aludni? Háton, jobb ill. bal oldalt?

Figyelt kérdés
Tudom hogy valahogy nem ajánlott, de melyik az? Ti milyen pózban alszotok? Én 21 hetes vagyok, hát felhúzott lábbal ha a kislányom is engedi, akkor hason még tudok....
2009. máj. 16. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nem ajánlják, én háton tudok csak aludni. Néha forgok. Ha neked hason esik jó aludni, nyugodtan , a babád nem nyomod vele össze. Később már azért lesz kellemetlen , mert nő a pocid és nagy lesz; kell a hely neki . Akkor áttérhetsz valamelyik neked szimpi változatra :)

39 hetes pocis:)

2009. máj. 16. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
szia nekem azt mondta az orvos hogy háton nem kéne mert a gyerek nem kap normálisan levegőt boldog babavárást
2009. máj. 16. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a kislányom azt szereti ha háton fekszem, az oldalamra nem is engedi, hogy feküdjek, ha este lefekszem előbb megvárom háton míg elalszik utánna pedig valamelyik oldalamra fordulok,

Boldog babavárást,

28 hetes kismama:)

2009. máj. 16. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:

de amúgy ez nem igy van hogy nem SZABAD háton aludni hanem mikor már elszorítja a vénát a méh nagyobb terhesség esetén, akkor már az anyuka is rosszul van ha háton kell feküdnie, tehát nem foglalkozik ezzel hogy SZABAD e vagy nem egész egyszerüen az ájulás környékezi, ezért esze ágában sincs úgy feküdni.

Ha neked jó háton még felhúzott lábakkal, nem vagy rosszul és kényelmes úgy akkor feküdj úgy!!! Az utolsó hetekben már úgyse fogsz tudni ...

Amúgy én a másodikat várom 20 hetes vagyok és tudok hason aludni még és háton se vagyok rosszul.

Az első terhességemre visszagondolva már 14-15 hetesen se tudtam hason aludni és háton pedig olyan 28-.héttől már nem tudtam feküdni.

De utána még olyan hosszú idő van hogy azt CSAK oldalt aludva kibírni:)) Hát nem egyszerü:)

Szóval sztem feküdj úgy ahogy jólérzed magad:)

2009. máj. 16. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát de irigyellek...én hasonfekvős vagyok,és már az elejétől nem tudok hason feküdniHetekig tartott mig megszoktam,mert azelött csak hason aludtam.5.-6 héttől van igy,igaz akkor a cicim miatt nem ment,az is úgy megnőtt,hogy....csak csuda...a hasam is elég hamar kezdett nőni.Most kezdem érezni,hogy valahogy sehogy nem jó..de leginkább a jobb oldalamon birok aludni,,bár időnként meg kifejezetten jólesik hanyatt feküdni.
2009. máj. 19. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
13:14 es vagyok,,,csak azt akartam még leirni,hogy most a 23 héten járunk:)
2009. máj. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!