Kismamák! Pesten melyik üzletben érdemes babakocsit nézni/venni?
Leginkább olyan üzlet érdekelne, aminek van honlapja és most akár meg is tudom nézni a babakocsikat.
Ezeket már ismerem: Elefáni, Babyoutlet, Mária Bababolt.
www.babaholmiolcson.hu
Ez a Bippa Kft. weboldala. Sajnos nincs fent minden termékük, rengeteg minden van az üzletben és nagyon jó áron. Egy megnézést megér! Boldog babavárást!
Itt a titi triton babakocsi szerintem nagyon kedvező áron van, s egy jó kocsi.
Ruhák és baba kellékek mint pl. mellszívó cumisüveg, ágynemű, szoptatóspárna stb. a Mária bababoltban van a legtöbb s jók is, más élőben a bolt mint neten, jobb a kínálat.
De ha neten szeretnél vásárolni, én babakocsit a vaterán vettem. Kinéztem a Brendonban, mert ott mindenféle volt, ami tetszett arra rákeresten neten, s Quinny Buzz-om lett 130 ft-ért mózessel hordozóval új, boltban pedig 200 lett volna!
Baba bútort is neten vettem, házhozszállítással gardrób kiságy pelenkázó ágynemű matrac vadi új, és igényes szép kivitel 120.000.-
Ruhákat is most már csak ott veszek, nagyon jó kis ruhacsomagok vannak, azokat érdemes mindig nézegetni, s előre vásárolni.
A Titit ismerem, először abban gondolkodtunk, de már túl sok negatívumot hallottam róla...:(
Most talán a Pierre Cardin ps 692 vezet, vagy jónak tűnik a Graco Quattro Tour is (bár ennek a textilmózes része nagyon mininek tűnik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!