Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes orvost fogadni, vagy nem?

Érdemes orvost fogadni, vagy nem?

Figyelt kérdés
Nekem egyik ismerősöm azt mondta, hogy csak pénz kidobás, mert sokkal jobban foglalkoznak veled, ha nincs fogadott orvosod, mert akkor bárki elláthat, viszont, ha van akkor senki nem akar veled foglalkozni, mert nem hozzá tartozol... És ha éppen nyaral a dokid vagy valami? Akkor mi van?
2011. dec. 11. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én dokim nem rendel SZTK-ban, mert nálunk külön van az SZTK meg a kórház. Ő kórházi orvos. Csak akkor jött le az ambulanciára, ha mentem mondjuk NST-re és felszóltak neki, hogy itt van a betege.

Az SZTK-ban lévő orvosok pedig nem dolgoznak a kórházban.

2011. dec. 11. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Dehogynem, az enyém sokat ügyelt, máshogy, hogyan tudtam volna felfogadni.
2011. dec. 11. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem fogadtam, és tökéletes ellátást kaptam (Zalaegerszeg) mind a terhesgondozás, mind a szülés, mind a kórházban töltött napok alatt.

De biztosan nagyon sokat számít, hogy milyen tapasztalataid vannak, mert ha olyan dokit fogsz ki, mint én, hogy vajúdás alatt 10-percenként benézett, hogy minden OK-e, és az ügyeletes szülésznővel együtt segítenek mindenben, gátvédelem, stb, akkor azt mondod, nem kell fogadott doki.

De ha bunkó/figyelmetlen/stb orvost, orvosokat dob a kerék, esetleg van valami probléma a terhesség alatt, akkor nyilván arra voksolsz, hogy inkább fizetsz x összeget valakinek, amiért cserébe bizonyos elvárásaid vannak.

2011. dec. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!