Diétára ítélt kismama vagyok, hogy fog így hízni a babám?
Figyelt kérdés
27 hetes2009. máj. 15. 20:59
1/7 anonim 

válasza:

Milyen és miért?
A baba nyugi elveszi amire szüksége van.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy 5hét alatt 5kg, szedtem fel, ráadásul veszélyeztetett kismama vagyok mert a külső mélyszájam nyitva és feküdnöm kell, ezért igazán mozognom sem szabad. A doki azt mondta egyek sok zöldséget, de hát az elég a babának és nekem, diéta alatt, hogy tud hízni a kicsi?
2009. máj. 15. 21:09
3/7 anonim 

válasza:

Én is diétára voltam fogva a vércukrom miatt, 20 hetes terhes voltam mikor kiderült. Végig szedtem a z Elevitet és ez megnyugtatót hogy a baba megkapja amire szüksége van. Kisfiam 36 és ½ hétre született 47 cm és 2300g -al. Most 4 hónapos 62cm és 5730gr. :)
4/7 anonim 

válasza:

Ha muszály akkor muszáj a diéta,de ne aggódj,mert a természet úgy rendezte,hogy elöszőr a babának megy minden ásványi anyag vitamin amire szüksége van,és csak utána neked.De én is ajánlom az elevit szedését.
5/7 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm szépen, ja ha esetleg tudtok valamilyen diétás oldalt, ahol van kismamáknak diétás recept azt még megköszönném, az Elevitet szedem, sőt már a baba előtt egy hónappal is szedtem, minden jót nektek:)
2009. máj. 15. 21:28
6/7 anonim 

válasza:

Írj privát megadom egy honlap címét ahol tudsz tájékozódni. Egyénként nem biztos,hogy továbbra is így fogsz hízni. Ez azért elég durva dolog. Veszélyeztetett kismamát diétára fogni.
dietetikus
7/7 anonim 

válasza:

Nyugi! Ha egészséges ételeket eszel, akkor ugyanúgy növekszik mint eddig!
Nekem magas lett a cukrom, a 27. héttől, vagyis most 4. hete 180 grammos diétán vagyok. A terhesség kezdetekor volt rajtam +18 kg, és a 27. hétig híztam 3,5 kg-ot. Azóta fogytam 1,5kg-ot, és tegnapelőtt a babámat 1660garmmra saccolták ultrahangon. És nem a hasa nagy! :)
31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!