Miskolc - Batóház - 4D UH, babamozi? Vélemények?
Figyelt kérdés
volt már valaki, mik a tapasztalatok?2011. dec. 8. 15:37
1/10 anonim válasza:
Szia! Én az Arany Corvinban voltam, és az nagyon jó, szóval azt ajánlom neked is :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem szuper Biri Zsuzsa szonográfussal. Minőségi szolgáltatás nagy szakmai tapasztalattal, és óriási hivatástudattal. Ha a magyar egészségügyben több ilyen ember dolgozna, akkor nem itt tartanánk, ahol tartunk.
3/10 anonim válasza:
Mármint én is az Aranykorvinra gondoltam. (utolsó)
4/10 A kérdező kommentje:
az a gondom, hogy aznap mikor tudnék menni, Biri Zsuzsához már nincs időpont :(
az első babóval is nála voltunk...
2011. dec. 8. 17:59
5/10 anonim válasza:
Én is nála voltam :) (1.válaszoló)
6/10 anonim válasza:
Én a Fehér Pálnénál voltam már 2x is. Sőt még annak idején a Megyei kórházban is voltam nála uh-n amikor az elsőt vártam de akkor SZTK alapon. Most véletlenül kerültem hozzá és ismerős volt az arca aztán kiderült, hogy a lányomat is többször nézte a kórházban uh-n. Én csak jót tudok róla mondani, türelmes, kedves, aranyos hölgy aki nagyon érti a szakmáját hisz már nem ma kezdte (olyan 55-60 éves lehet), mindent megnéz alaposan és közben mindent magyaráz, nem kell kérdezni semmit. Ha hozzá van időpontod menj nyugodtan, nem fogod megbánni. Én a második alkalommal kifejezettem hozzá kértem időpontot mert először 17 hetesen voltam ott de elmentem még 27 hetesen is.
7/10 anonim válasza:
Ja, én nem lehúzósak mert és másodszor úgy mentem, hogy nem szeretném a hosszabb (drágább) 40 perces babamozit hanem elég nekem a 20perc is amit csak a 20.hétig javasolnak és azt mondták, hogy akkor csinálhatjuk azt, hogy ha nem jól fekszik a baba és látszik, hogy nem is nagyon akar Ő helyezkedni akkor nem kell 40 percig nézni a hátát, megállunk 20 perc után és akkor csak annyit kell fizetni. Hát ez így is történt. Persze, hogy eltakarta az arcát hiába ettem én ott a csokit meg oldalra fordultam meg mindent megpróbáltunk, a kicsi fiam inkább még jobban elbújdosott. Első alkalommal amikor 17 hetesen mentem akkor szintén nem volt szerencsénk, nem sikerült jó képeket csinálni 4D-vel ezért csak a sima nőgyógyászati uh árát kérték el ami 6000helyett csak 3600Ft. Tényleg rendesek, én ajánlom őket! Voltam már az első terhességemnél máshol 4D-n de ott a beígért 40perc helyett jó ha 25 percet voltunk és hát közel sem voltak ilyen készségesek, kedvesek.
8/10 anonim válasza:
Szóval azt akartam írni, hogy "és nem lehúzósak" meg "én már 2x voltam". Bocsi, az "és"-t és az "én"-t rendszeresen fordítva írom le géppel. :O
9/10 anonim válasza:
Mi is voltunk ott, tényleg csak ajánlani tudom! Igaz,amit előttem leírtak, nem lehúzós hely.Én is 17 hetesen voltam, nem mutatta magát a kisfiam, tőlünk is csak a nőgyógyászati ultrahang árát kérték! Nagyon kedvesek , nagyon jó hely!Mindenkinek minden jót és boldog babavárást:)! Egy 18 hetes miskolci kismama!
10/10 anonim válasza:
Batóházban engem mindig megvárattak. Hiába volt időpont, volt olyan, hogy 16:00-ra volt időpont, de késve indultunk, az autóból oda szóltam, hogy max 5 percet kések, nem is volt 5 perc, de már behívtak előttem valakit. Ezért nekem 40 percet kellett ott ülnöm.
Aranycorvinban ha kaptam időpontot, akkor az fix volt, sosem vártam, nem voltak pénzéhesek, kedves szakemberek dolgoznak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!