Tudtok 4D-s babamozit Tatán, Tatabányán vagy a környéken?
Sziasztok! Érdekelne, hogy járt-e valaki mostanában Tatán vagy Tatabányán 4D-s ultrahangon és ha igen, akkor kit ajánlana:)
A kórházba Tatabányán nem szeretnék menni, mert már voltam és nem voltam megelégedve...
Tatán a Lollok dokit néztem illetve a Bivident Kft-t, ott azt hiszem Borsó doki van. Ha esetleg valakinek van velük kapcsolatban tapasztalata, szívesen venném!
Előre is köszönöm!:)
Köszi a válaszokat!
Mi már voltunk a 16. héten Pesten, ott nagyon jó volt, csak most nem biztos hogy el tudunk menni megint olyan "messzire", ezért is szerettem volna itt a környéken.
Most a 26. héten vagyok, és majd még karácsony előtt szeretnénk elmenni ismét, de mindenképpen nagyon alapos dokihoz szeretnék menni, mert fontos lenne.
Eddig a Lollok a befutó...mert több embertől hallottam, hogy ő állítólag nagyon alapos, de nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!