Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtok 4D-s babamozit Tatán,...

Tudtok 4D-s babamozit Tatán, Tatabányán vagy a környéken?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekelne, hogy járt-e valaki mostanában Tatán vagy Tatabányán 4D-s ultrahangon és ha igen, akkor kit ajánlana:)

A kórházba Tatabányán nem szeretnék menni, mert már voltam és nem voltam megelégedve...

Tatán a Lollok dokit néztem illetve a Bivident Kft-t, ott azt hiszem Borsó doki van. Ha esetleg valakinek van velük kapcsolatban tapasztalata, szívesen venném!

Előre is köszönöm!:)

2011. nov. 22. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Tatabányai vagyok, 2. terhességem alatt voltam a Borsónál, és nem igazán voltam megelégedve vele. Alig mutatta 4d-ben a babát, inkább 2d-ben nézte, és annyira nem is volt alapos. Most a 3. babával Pesten voltunk, meg annó az elsővel is, ott sokkal pozitívabb élményeim voltak, "mozi" is volt, és alaposan meg is nézegették a babát, hogy rendben van.
2011. nov. 22. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A lollokot nem ismerem, de a barátnőm hozzá jár, és elégedett vele.
2011. nov. 22. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mi már voltunk a 16. héten Pesten, ott nagyon jó volt, csak most nem biztos hogy el tudunk menni megint olyan "messzire", ezért is szerettem volna itt a környéken.

Most a 26. héten vagyok, és majd még karácsony előtt szeretnénk elmenni ismét, de mindenképpen nagyon alapos dokihoz szeretnék menni, mert fontos lenne.

Eddig a Lollok a befutó...mert több embertől hallottam, hogy ő állítólag nagyon alapos, de nagyon drága.

2011. nov. 23. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én Lollokhoz jártam, szuper doki! Csak azt sajnáltam, hogy szülést már nem vezet le.
2011. dec. 29. 11:37
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Nézd meg itt a babamozit:

[link]

2012. jan. 11. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!