Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozhat bajt a cóla?

Okozhat bajt a cóla?

Figyelt kérdés

Két napja nagyon kívánom a cólát és kb 2dl-t megiszok naponta. Ettöl még nem lesz baj, ha többet nem iszok?

25.hetes vagyok

2008. márc. 25. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utólsó válaszoló vagyok...Éppen most sikerült szert tennem egy vízalapú porszívóra amit a városban vettem használtam.Bekapcsoltuk a gépet a levegőt szívta, és amit az alatt a 2 perc alatt beszívott a levegőből amg néztem, hogy jó-e hidd el, hogyí károsabb mint a kóla.Erről ennyit.Magam is meglepődtem....
2008. márc. 26. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is a cola valóban nem egészséges ital, de semmi ártalmas dolog nem fog a babáddal történni,ha néha -néha megiszol belőle 2 dl.t.Annyi mindennel kerülünk napközben kölcsönhatásba,ha mindenről tudnánk ,lehet nem mennénk levegőre,stb.

Ne aggódj,minden jót!

2008. márc. 26. 10:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem okozhat bajt!Miben nincsenek manapság mesterséges adalékanyagok és színezők?

Ezzel az erővekl semmit sem lehetne enni és inni,csak bio dolgokat.Azt meg ki engedheti meg magának?

Azt igyál és egyél,ami jól esik!

2008. márc. 26. 10:41
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Nagyot segítettetek! Megnyugodtam!
2008. márc. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!