Mi a tortenik velem? Bov lent
(a dilis vagyok) :
a legszebb és legcsodálatosabb,legtökéletesebb baba lesz. Hidd el! Igazi kis szeretet csomag!
... :D én meg azt hittem nálam dilisebbet nem hordott a hátán a föld. Képes voltam a Merci csoki reklámján bőgni, mint a záporeső...
Most 15 hónapos a kicsi, de amikor a testvérének olvasok mesét(3 éves) van egy mese az AnnaPetiGergőből amit nem tudok sírás nélkül elolvasni. Tehát valamennyi dilisség azért maradt vissza még :D
Szerintem is amit érzel, normális, a terhességgel együtt járhat. Nem hiszem, h van olyan kismama, akinek n fordulna meg a fejében, h esetleg nem e beteg a baba. Azért amit az első válaszoló írt, az nem semmi, ezt pánikbetegségnek nevezi.
Gyakori tünetek
Alvászavar.
Szédülés, szájszárazság.
Erős félelem, depresszió.
Szívdobogásérzés, szapora légzés.
Szokatlan izzadás, hidegrázás, hőhullámok.
Anginás roham - melyet mellkasi fájdalom jelez.
Nálad ilyenekről szó sincs. Nyugi, es boldog babavárást!
Én ugyanígy aggódtam:(
És szőrös lett........ többek között-hatalmas állatszőr anyajegy van a mellkasán-kislány:((((
ne vonzd be a bajt!!!!!!
Nézz utána a neten. Kislányomnak 3 db 3-4 cm-es, vele együttnövő anyajegye van.
Az anyajegy foltok tiszta szőrösek, olyan, mint a hajas fejbőr vagy mint egy állatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!