Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a tortenik velem? Bov lent

Mi a tortenik velem? Bov lent

Figyelt kérdés
Ugy erzem h megorulok,34hetes terhes vagyok,alig varom h megszulessen a kisfiam,de allandoan vegyes erzesek zajlanak a fejemben.Rettegek,h betegen fog szuletni,h szoros lesz,vagy csunya,vagy mittudomen, mi a fene van velem?Miert nem tudom kielvezni a terhessegem utolso honapjat????Utalom magamat e miatt,alig varom mar h lassam ,h minden rendben van vele.Vigyaztam vegig a terhesseg alatt,vitamint rendesen szedek,amit a doki felirt,voltam 4d ultraqhangon,azt mondtak jol fejlodik a baba,akkor miert kell allandoan ijen rosz dolgok keringjenek az agyamban???gyulolom magam e miatt:(((( Nem tudom mit tehetnek,h csak pozitiv gondolatok jarjanak az agyamban.:((Miert lehet ez?
2011. dec. 6. 08:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:o) biztosan aranyos kisbaba lesz
2011. dec. 6. 09:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

(a dilis vagyok) :

a legszebb és legcsodálatosabb,legtökéletesebb baba lesz. Hidd el! Igazi kis szeretet csomag!

2011. dec. 6. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:

... :D én meg azt hittem nálam dilisebbet nem hordott a hátán a föld. Képes voltam a Merci csoki reklámján bőgni, mint a záporeső...

Most 15 hónapos a kicsi, de amikor a testvérének olvasok mesét(3 éves) van egy mese az AnnaPetiGergőből amit nem tudok sírás nélkül elolvasni. Tehát valamennyi dilisség azért maradt vissza még :D

2011. dec. 6. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is amit érzel, normális, a terhességgel együtt járhat. Nem hiszem, h van olyan kismama, akinek n fordulna meg a fejében, h esetleg nem e beteg a baba. Azért amit az első válaszoló írt, az nem semmi, ezt pánikbetegségnek nevezi.

Gyakori tünetek

Alvászavar.

Szédülés, szájszárazság.

Erős félelem, depresszió.

Szívdobogásérzés, szapora légzés.

Szokatlan izzadás, hidegrázás, hőhullámok.

Anginás roham - melyet mellkasi fájdalom jelez.

Nálad ilyenekről szó sincs. Nyugi, es boldog babavárást!

2011. dec. 6. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy aggódtam:(

És szőrös lett........ többek között-hatalmas állatszőr anyajegy van a mellkasán-kislány:((((

ne vonzd be a bajt!!!!!!

2011. dec. 6. 11:05
 16/20 anonim ***** válasza:
mikor én a fiamat vártam,ugyanezekre gondoltam.és sokszor eszembe jutott,hogy mi van,ha nagyon csúnya lesz.vagy ha nem ismerem majd meg,mikor másodszor látom.de ezek elmúltak egy idő után.
2011. dec. 6. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
off: 15-ös Mi az az állatszőr anyajegy?
2011. dec. 6. 13:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Nézz utána a neten. Kislányomnak 3 db 3-4 cm-es, vele együttnövő anyajegye van.

Az anyajegy foltok tiszta szőrösek, olyan, mint a hajas fejbőr vagy mint egy állatnak.

2011. dec. 6. 13:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Isten orizzen,h szoros legyen,mindig azt mondom.Lehet h megcsodaltal valamit?azert lett az anyajegy rajta?4d ultrahangon nem vettek eszre?vagy ott nem latszik?
2011. dec. 6. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Magzatvízvétel is volt, nem vették észre. Sőt születésénél sem. Ahogy nő, úgy nő a folt és a színe úgy sötétedik:( Akkor pihe szerű szőr volt rajta, most olyan feketés kan szőr:(((
2011. dec. 6. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!