Mi a tortenik velem? Bov lent
Minél előbb el kell menni a pszichológushoz (nem kell feltétlenül magn, elég az állami is) és ő segít. Mindenképp szülés előtt már kéne egy két beszélgetés, ami megnyugtat téged is és a szülés után meg már ismerőshöz mehetnél vissza.
A pénikbetegséget te magad tudod kezelni egy jó irányító személy mellett. (tapasztalat)
Ugyan!!! nem rögtön a legrosszabbra kellene gondolni...
Egyszerűen csak annyi történik Veled, hogy egy érzelmi hullámvasúton ülsz. A hormonok miatt van. Gondolom az első kisbabád. Persze, hogy gyötörnek mindenféle gondolatok. Az egész számodra nagyon ismeretlen még, de nyugi meg fog változni.
Hogy mit tehetsz? próbálj bízni magadban és a kicsikédben :) Minden rendben lesz, hidd el. keress minden nap valami apróságot, aminek örülni lehet. Ma például gyönyörűen süt a nap (legalábbis itt nálunk) Sétálj egy nagyot, ha van kedved. ha pedig ahhoz van kedved, kucorodj egy takaró alá egy bögre forrócsokival és nézz meg valami nyálas szerelmes filmet.
A világ legszebb dolga történik Veled, Édesanya leszel néhány héten belül!
Aztán majd, ha erre a kérdésre visszagondolsz néhány hónap múlva, csak nevetni fogsz az egészen.
Na, azért ne jelentsük már ki ennyire biztosra, hogy ez pánikbetegség, ez azért most elég durva volt!
De, egy pszichológus nagyon sokat tud segíteni, ha jó pszichológus, ezzel is vigyázni kell, kihez mész.
Ne utáld magad, én még az elején vagyok, de valójában 1-2 napja érzem csak, hogy minden rendben lesz, addig én is eléggé paráztam, folyamatosan azt képzeltem, ha elmegyek pisilni, akkor véres lesz, begörcsölök, és elvetélek.
Úgy gondolom, hogy ami nálad kijött, az a gondoskodó, szerető anya, nem pedig valami betegség. Ha meg fog születni, akkor úgyis le fogja kötni minden figyelmed, addig pedig, ha eszedbe jutna megint valami ronda gondolat, akkor azonnal cseréld le arra, amit mondtak az ultrahangon.
Minden jót!
12+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!