Szerintetek mi tortenik velem?
Figyelt kérdés
Amiota probalkozunk a babaprojekttel, hihetetlenul felborultak a ciklusaim.2 heteket kesik es mi elott megjonne kb egy hettel, par napig minden reggel olyan mintha megjott volna, aztan napkozben semmi.Amikor megjon, ugyanugy zajlik a menszi, mint azelott, teljesen normalis a szine, se tobb se kevesebb es ugyanannyit tart, mint azelott.Voltam mar orvosnal, de azt mondta, hogy semmi rendellenesseget nem lat, okozhatja stressz, de viszont en nem erzem, hogy jobban stresszelnem magam, mint azelott.Amugy nem is vagyok az a tipus, aki csak ugy stresszeli magat mindenert, sot bizonyos esetekben tulsagosan is nyugodt vagyok.Vervizsgalatot csinaltattam es varom az eredmenyeket.Szerintetek mi lehet a gond?2010. márc. 11. 09:59
1/4 anonim válasza:
Szia!
Anno nekem addig nem voltak ciklus gondjaim, míg nem akartunk babaát. Azóta is azzal szenvedek....
2/4 anonim válasza:
Szia! Velem is így van. Amikor médekeztunk és szoba sem jott a baba, olyan pontosan jott meg a mensesem, hogy orát lehetett volna hozzá állítani (nem használtam gyogyszert). Miota probálkozunk (3 hónapja) állandoan késik. Hol 3 napot, a legutobb 5 napot. Számolgattam a peteérést, minden 2 naponta egyuttlét stb. és már tutira vettem, h baba van. De sajnos csalodtam. Most feladtam mindent, nem számolgatok. Akkor leszunk egyutt, amikor jol esik! Remélem majd így sikerul! Sok sikert nektek is!
3/4 anonim válasza:
Helló!Én is így vagyok,mint Te,bár nekem 31-32 naposak a ciklusaim!Én is olyan urán menstruálok!Arra gondoltam,hogy a magzatvédő vitamintól!Szerinted?Te nem gondoltál erre??
4/4 A kérdező kommentje:
Mar azt sem tudom, mire gondoljak, nem akarom stresszelni magam.Folsavat szedek de nem hiszem, hogy ennyire befolyasolna.Kivancsi vagyok mit mond a doki, amikor megerkeznek az eredmenyek, remelem nincs okom az aggodalomra, addig is megprobalok pozitivan gondolkozni.
2010. márc. 11. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!