18 hetes vagyok es nem hizok semmit, nem jelent ez ilyenkor mar bajt?

Szia!
Ne aggódj e miatt! A baba elveszi a szervezetből, ami neki kell. Valaki pont az ellenkezőjétől szenved, inkább örülj neki.
Én is kevesebbet híztam most az előírtnál, és semmi bajunk nincs, bár a genetikai UH-ra csak hétfőn megyek, de jól érzem magam a bőrömben.
Az első gyerekkel 22 kg-ot híztam, és mit mondjak eléggé megszenvedtem!
Szóval ne aggódj minden renben lesz, az okoskódóknak meg elég csak bólogatni, és egyik füleden be, a másikon ki.
Valószinűleg csak azért mondják hogy baj, mert ők többet híztak.
További szép babavárást!!!

Szia!
Mivel én is 57 kilóval kezdtem a terhességet, remélem meg tudlak nyugtatni. Egészen a 19. hétig 57 max. 57,5 kiló voltam. Én nem is fogytam, mert nem voltak rosszulléteim, de nem is híztam. Aztán a 19-20. hét környékén hirtelen lettem 59 kiló, és szépen elindultak a kilók, pedig nem ettem többet. A 60 kilóra nem is emlékszem, pedig minden reggel mérem magam digitális mérlegen. Rögtön 62 lettem és így tovább...:) Most 29 hetes vagyok és 66 kiló, de senki nem hiszi el, hogy 9 kilót híztam, mert minden a pocimra jött. Ja, és a baba nagyon szépen fejlődik, egészséges, 27. héten 1 kilós volt.
tehát nyugi, mennek majd szépen azok a plussz kilók...:)
Üdv!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!