Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok és borzasztóan...

32 hetes vagyok és borzasztóan begyulladt az ínyem, a fogorvos azt mondta nem bír rá semmit adni és, hogy ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
De ez nem olyan szokásos kis gyulladás vérzéssel,mert olyanom volt.Kb háromszorosára van feldagadva elöl középen és harapni sem tudok vele.Ez tényleg normális vagy menjek el ügyeletre valahová?
2010. nov. 25. 09:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Szegényke! :(

Próbáld meg a Parodontax vagy Elmex fogkrémet, nekem a terhesség kezdetétől vérzik az ínyem, nem lett tökéletes, de sokat javít rajta.

2010. nov. 25. 09:10
 2/9 anonim ***** válasza:
dr. theisstől a Lacalut az is jó.
2010. nov. 25. 09:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!A paradontaxot használtam,de mihelyt elfogyott lecseréltem az elmexre mert utáltam az ízét.Nekem is vérzik és gyulladt egy kicsit de teljesen máshol,és ott nincs is ennyire bedagadva.Ez viszont hatalmasra dagadt.:(
2010. nov. 25. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
tentum verde oldat!gyulladás csökkentő és fertőtlenítő!De nem tudom terhesen lehet e használni!Kérdezz rá!Mert tényleg nagyon jó!
2010. nov. 25. 09:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem az interneten és azt írják lehet használni terhesen és szoptatás alatt is.

Köszönöm még egyszer a tanácsokat,remélem valamelyik használni fog.

2010. nov. 25. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:

valamit biztos kéne adnia.

nekem ezt írta föl a fogorvos:

Chlorhexamed oldattal öblögetni

parodontax fogkrémmel fogat mosni

végén meridollal öblögetni

az első kettő nagyon szar, de valamit valamiért. ha nem múlik, menj az ügyeletre, lehet, hogy ki kell tisztítani az ínyed alatti tasakokat, mert már az is begyulladt.

ha bp-i vagy, priviben szívesen megadom egy kifejezetten íny problémákra szakosodott orvos nevét. (nem magán! de így is nagyon lelkiismeretes)

2010. nov. 25. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem semmitől sem múlt el a fogínyvérzés, sajnos végig megmaradt, viszont ha úgy jársz mint én, akkor ne keseredj el: szülés utáni napon mintha nem történt volna semmi, nem vérzett, nem fájt, mintha elvágták volna a dolgot!
2010. nov. 25. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az egyik ismerősöm (gyógyszerérzékeny), paradicsomot rak az ínyére amikor be van gyulladva neki. Azt mondja, hogy sokat lehúz a gyulladásból, bár, eléggé csíp ha ráteszed az ínyedre. Neki ez jött be.

2010. nov. 26. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,mára már picit jobb.A párom hozott extra puha sörtéjű fogkefét és vett öblögetőt is.Vérzik még eléggé de gondolom egyre jobb lesz!

Kellemes hétvégét nektek!

2010. nov. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!