16. kerületi sztk-ban normális fogorvos?
Valaki tud ajánlani a XVI. kerületi sztkban normális, nem mészárosként dolgozo fogorvost?
Én tartok mindenféle fogorvostól, sajnos a magán fogdokit nem engedhetem meg magamnak így marad az sztk. És a fogam már 2hete fáj, ugyhogy rá kell vennem magam hogy elmenjek, de nem tudom kihez!! Ötletek? Ki mért ajánlja azt?
Szia,
Dr. Keczéry László akit nyugodt szívvel merek ajánlani neked, én hozzá járok. Viszont ő szabira fog menni, ha jól emlékszem júli 16-tól. Nehéz hozzá hamar időpontot kapni, mert sok a betege, viszont ha fáj a fogad kérdezd meg ki az ügyeletes, ha ő akkor csak oda kell menni, bár egy picit így várnod kell, de akkor tuti hozzá kerülsz. :-)
Telefonszáma: 06-1-401-1313
Rendel:
hérfőn, szerdán délután
kedd, csüti délelőtt
péntek változó
Dr. Szalavetz Endrénél voltam. Utána ügyeletre kellet mennem, mert fájt a fogam és kiderült túl magas a tömésem. Akkor Dr. Keczéry László volt az ügyeletes. Megcsinálta igaz még fáj. Vele kapcsolatban kérdeznék:Én sztk ez előtt nem voltam még. És kétszer Szalavetznél. Keczéry mennyire szereti ha egy másik fogorvos után kell a fogat megcsinálnia? Ő azt mondta h ha fáj menjek Szalavetzhez de már én sem szeretnék oda vissza menni.
(Végülis szabadon mehetek az sztk akihez akarok!)
sziasztok!!!
saját tapasztalat:
Dr szalaVicc!csak fogakat(még jókat is) húzogat,nem nagy tehetséggel(pedig már 120éve a szakmában...) 2hónapja rakott fel porcelán koronát,amit dobhatok a kukába,ugyan is nem vállal érte garanciát!!!megbízhatatlan,és már nem ebben az évezredben él!!röviden ennyi...a fél kerület száját tönkre tette!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!