Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák/Kismamák! Mit csinálta...

Anyukák/Kismamák! Mit csináltatok/csináltok várandósságotok alatt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy vannak olyan esetek, mikor y hónapig dolgoznak a kismamák. De utána ki mivel foglalja el magát otthon? Gondolok itt olyanokra, hogy van, aki köt valamit (pl. kisruhát), varr vagy olvas...stb. Kíváncsi vagyok, ki mivel foglalja/foglalta el magát.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. dec. 4. 18:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
Tavaly októberben estem teherbe,idén július legelején született a lányom.Június 15-ig dolgoztam,mivel tanár vagyok,37 hetes voltam akkor.Matek-angol szakos.Unatkozni egy perc időm nem volt,8-tól kettőig-háromig tanítottam,majd órákra készültem,dolgozatot javítottam.A maradék idő,pontosan arra volt elég,hogy elmenjek a védőnőhöz,vizsgálatokra,vagy elintézzek egy bevásárlást.A munka és ezen egyéb teendők után csak arra vágytam,hogy a párommal legyek,olvashassak egy kicsit,és bezuhantam az ágyba.Amikor nem dolgoztam már,akkor egy perc szabadidőm nem volt,ugyanis a lányomnak még nem volt semmije a legkomolyabb értelemben.Végül 38+4-re megvettem mindent,utána vasaltam,berendeztük a szobát.Majd az utolsó két napban pihentem.Nagyon pörgős terhességem volt,szinte meg se álltam.Csak nem kismama vagy?:)
2012. aug. 14. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Én itthonról dolgoztam egyébként is (grafikusként csinálok reklámokat), úgy 9-től 6-ig... Ha volt egy kis luft az ügyfelektől, babás oldalakat olvastam, sétáltam, házimunkát csináltam, terhestornáztam, filmeket töltöttem le. Ja volt egy festmény-kiállításom is félidősen :) Aztán a 25-dik héttől kezdtem lista szerint bevásárolni, lakberendezni, kimosni-kivasalni mindent. Varrtam egy falvédőt is. És elmentem fogorvoshoz is.

Sajnos a 35-dik héttől meg kórházba kerültem, ott ugye már csak olvasgatni lehetett max.

2012. aug. 26. 15:12
 23/24 anonim ***** válasza:

A páromnak semmi ideje nem volt a terhesség alatt, folyton nyüzsgött. (8 hetesen maradt otthon).

Sorozatot nézett, sétált, intézte a napi bevásárlást, főzött, netezett, fogadta a barátnőit, vagy ő járt el hozzájuk, védőbe járt, vaterázott kiscuccokra, hivatalos ügyeket intézett (posta stb.), elment fagyizni, stb. stb., sokszor késő este ért haza :)

2012. aug. 27. 16:11
 24/24 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok kismama, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
2012. aug. 27. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!