Hány hetes korra fejeződik be a babák (méhen belüli) teljes fejlődése?
Találtam olyan weboldalt, ahol a 34. hétre írták a teljes fejlettséget, de volt, ahol a 36. vagy a 39. hetet jelölték meg.
Most akkor mikortól van az, amikor már csak híznak?
szia!
Elméletileg a 34. hétre fejeződik be, és onnantól hízik; de ez nagyon változó.amondó vagyok, a babára kell bízni, hogy meddig érzi bent nagyon jó magát :)
én a 34.hétre+5 napra szültem teljesen egészséges a fiam. Igaz koraszülöttnek számított de így is csak két nap volt inkubátorban megfigyelésen. 2490g és 49 cm lett most 9 hónapos és 8,5 kg 70 cm. teljesen olyan mint a kortársai. Mindent ugyan úgy csinál talán 1-2 hónap késéssel.
ne izgul pihenj sokat minden nap számít!
első vagyok.
Ha babád hamarosan megszületik, akkor már nagyon szép esélyei vannak az "önálló" életre. Max. picit a hízásra fektetik majd a hangsúlyt, meg icipicit a tüdejét fejleszthetik; de már ezek kis "igazítások".
Remélem , azért még jópár napig bent lesz, azért gyűjtse csak azokat a "hurkákat"! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!