Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság alatt bármilyen...

Ludmill@ kérdése:

Várandósság alatt bármilyen fogyókúra, torna, vagy salaktalanító tea engedélyezett?

Figyelt kérdés
100kg vagyok most jött össze a 2. gyerek és a súlyomtól sarokhártya gyulladásom van. Még csak kb 8 hetes terhes vagyok és még tudok mozogni rendesen de félek, hogy sokat fel fogok szedni mert a fiammal 27 kg-ot híztam. Most elég hányingeres vagyok keveset is eszem nem akarok hányni és inkább könnyű ételeket, de mégis rettegek hogy feljönnek azok a fránya kilók szeretnék ellene védekezni, mielőtt terhes lettem 3 évembe került hogy a kilóim szépen lassan el kezdtek csökkenni de mindenféle teát bogyót kipróbáltam ami 100%-osan természetes alapanyagúak voltak. A cigit letettem és a kávét is, és sajnos jött is fel rám 4kg. Eszem ágában nincs visszaszokni mielőtt még valaki félreértené. Szerencsémre könnyen letettem mert iszonyú hányingerem lett tőle. Várom az okos ötleteket.
2011. dec. 3. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A bunko valaszado vagyok:

Nem megbantani akartalak a valaszommal, hanem raebreszteni teged arra, hogy nem teakat kell iszogatni, foleg nem terhesen!!! Szules utan pedig fogynod kell es kesz! Kulonben hogy vehetned fel a tempot ket gyerekkel. Fogsz veluk fogocskazni, csuszdazni stb? 100 kilosan nehezen.....

Nem vigasztalas kell itt, hanem ra kell ebredned, hogy sajat magad es a gyerekek miatt kell fogynod egy kicsit. Sokat.

En is anya vagyok, es 50 kilos. Nekem meg terhesen kellett odafigyelnem a cukromra (nem drasztikusan, de csinaltam a szenhidrat-dietat), a cukrom tokeletes volt, szules utan meg 10 kiloval vagyok kevesebb, mint teherbeeses elott. Szerintem probald ki vagy norbi eletmod, ahol ehetsz mindent, csak nem mindegy h mikor.

2011. dec. 5. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Meg mindig a bunko vagyok:

Sajat anyukam jut rolad eszembe, aki 2 gyerek utan nem tudott lefogyni, merthat ilyen az egesz csalad, hogy koverek es nem tud ezellen mit tenni.

Persze persze. Iszogatjak a fosatos teakat, de ha megkivanjak ejfelkor a habos tortat, akkor siman bevagnak par szeletet.

2011. dec. 5. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:
A norbi életmódból az életmódot próbáld ki csak, ne a termékeket. Csináld meg magad a kajákat. Amit a boltban update kóddal árulnak, annak olyan összetevő listája van, mint valami hosszabb futószőnyeg. Terhesen nem enném meg nyugodtan.
2011. dec. 5. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!