Várandósság alatt bármilyen fogyókúra, torna, vagy salaktalanító tea engedélyezett?
A bunko valaszado vagyok:
Nem megbantani akartalak a valaszommal, hanem raebreszteni teged arra, hogy nem teakat kell iszogatni, foleg nem terhesen!!! Szules utan pedig fogynod kell es kesz! Kulonben hogy vehetned fel a tempot ket gyerekkel. Fogsz veluk fogocskazni, csuszdazni stb? 100 kilosan nehezen.....
Nem vigasztalas kell itt, hanem ra kell ebredned, hogy sajat magad es a gyerekek miatt kell fogynod egy kicsit. Sokat.
En is anya vagyok, es 50 kilos. Nekem meg terhesen kellett odafigyelnem a cukromra (nem drasztikusan, de csinaltam a szenhidrat-dietat), a cukrom tokeletes volt, szules utan meg 10 kiloval vagyok kevesebb, mint teherbeeses elott. Szerintem probald ki vagy norbi eletmod, ahol ehetsz mindent, csak nem mindegy h mikor.
Meg mindig a bunko vagyok:
Sajat anyukam jut rolad eszembe, aki 2 gyerek utan nem tudott lefogyni, merthat ilyen az egesz csalad, hogy koverek es nem tud ezellen mit tenni.
Persze persze. Iszogatjak a fosatos teakat, de ha megkivanjak ejfelkor a habos tortat, akkor siman bevagnak par szeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!