Kinek mikor indult be a babája szívműködése? Hanyadik héten? Kérlek írjatok minél többet, mert nagyon félek! Én most vagyok 7 hetes, ma voltam UH-on és azt mondta a doki még nem lát szívhangot.

Szia!
Általában a 7.-8. héten.Ne idegeskedj, azzal csak a kicsinek ártasz (na meg magadat örlöd.)Nem lesz semmi baj.:)

Szia!Én 6 hét 2 napos voltam, mikor mentem uh-ra, és már volt szivhang.Ne izgulj,hamarosan látni fogja a doki nálad is!Én nagyon drukkolok neked:-)Ne idegeskedj..nyugi!
29 hetes kismama

Mikor kell visszamenned uh-ra?
Előző voltam

6 hetes 4 napos voltam, mikor látszódott. A barátnőm 7 hetesen ment, mikor semmi nem látszódott, a napokban fog szülni!
Sajnos ilyenkor nem tudsz mást tenni, mint várni és bízni.
Szorítok Neked!

Szia!
Ált. a 6- 8. hét táján indul be a szívecske, de maga a számolás is "megtévesztő" . Ki tudja pontosan , hogy valójában melyik napon fogant meg , mikor ágyazódott be ... stb. Lehet 3-4 nap csúszás is simán. Szóval ne aggódj szerintem. A dokid meg lehetne empatikusabb :(

Szia!
7 hetesen nekem sem volt szívhang, utána 9 hetesen mentem újra és bár az a 2 hét szörnyű volt, mégis megérte várni, mert dobogott a kis szíve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!