Ha üres lenne a petezsák, akkor is szurkálna és lennének tünetek? Ha 7 hetesen (kb 5 hetes babánál) szurkál a hasam, az jót jelent?
Szia!
Üres petezsáknál általában vérzés indul el. Van , amikor nem ; de szerintem belőled most az aggodalom "szól". Nyugi, minden rendben lesz, majd az uh-n meglátod:)
Nincs összefüggés!
Nekem voltak tünetek, hánytam is, hasszurka, mellfájás, mégsem fejlődött, üres volt a petezsák.
Kérlek, ne ijedj meg, nem azért írtam, hanem azért, mert totál felesleges ilyenen agyalni! Az első pár hetet mindenkinek ki kell bírnia, el kell vánszorogtatni a lassú napokat, ezen túl kell esni! Pozitív gondolkodással segíthetsz! Sokat!
Köszönöm a válaszokat
még másfél hét és megyek a dokihoz. Szorítsatok, ez lenne a 3. babánk és az első, aki meg is születne. :)
Nagyon szorítok!!! Írj majd, hogy mi volt a dokinál!
Addig is, beszélgess a babáddal! És kérd az égben lévő kistesókat, hogy mozgósítsanak mindent és mindekit, hogy minden OK legyen!
2. válaszoló
Szia!
Minden rendben volt az uh-on és azóta?
Sajnálom :(
Remélem mihamarabb sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!