Ti hogyan tartjátok sterilen a cumisüvegeket, mellszívót stb?
Párom a kórházba mikor behozta előtte megcsinálta.
Ezután mikor hazajöttünk és éppen szükség volt valamire, akkor sterilizáltam, majd felhasználtam. Használat után pedig mosószeres szivaccsal (amit csak arra használok) elmostam, elöblítettem, majd sterilizáltam. Mikor kész volt (2 perc), akkor kivettem és kiraktam őket száradni kéztörlőre.
Én nem viszem ezt túlzásba. Nem lesz semmi baja, ha 48 órán keresztül nem használok fel egy cumisüveget. Mi különben sem üvegházban élünk..
Én 37 hetes vagyok és már kifertőtlenítettem én is!
A végét le lehet zárni azzal a műanyag fedővel. Persze teljesen steril így sem lesz, de szerintem ez pont elég. Nekem azt mondta szülésznő, hogy majd a kórházban még átöblítjük és kész!
Pont most raktam el a táskába!:)
Szia! Én egyszerűbbé tettem és most is így fogom: sterilizáló zacskó! Én ebből a listából az elsőt vettem, ami a legolcsóbb, és tökéletesen működik, a kórházi csomagban nem fog különösebb helyet, és meg lehet oldani bármikor a sterilizálást.
Könnyű szülést!
34 hetes km
Nekem van AVENT gőzsterilizálóm és azzal kifertőtlenítettem mindent. Egyesével bezacskóztam és ha itt az idő is 6 perc alatt meg lehet csinálni a sterilizálást.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!