19 hetes vagyok, eléggé rugdos néha a babám, de ha ráteszem a kezem nyugton lesz. Mikor fog belerúgni a kezembe? Annyira szeretném már úgy is érezni, a férjem meg pláne!
én is szerettem volna érezni de az enyém menekült töle:(
elöször mikor megrugta kb.30 hetes lehettem
de innentöl kezdve látványosan hullámzott a hasam
tedd rá többször a pocidra a kezed,hagyd ott huzamosabb ideig,meglátod bejön,csak idö kell hozzá.én játszani szoktam vele olyankor,ha nem mocorog ,rúg vissza.megszoktam egy picit,de nem erősen nyomni ott ahol rúgott.de nem mindig válaszol :)
ja és nem akard görcsösen h moccanjon,feletkezz bele valamibe,és közbe tedd a pocidra a kezed.
26 hetes
Nahát, el sem hiszem, most rugott 4-et a kezembe!!!!!!! :D:D:D:D:D Nem is gondoltam volna :) Hihetetlen, pedig eddig ilyet nem csinált és most....:D:D:D:D
Nagyon jó volt! El sem hiszem hogy tényleg ilyen gyorsan megtörtént! Nagyon boldog vagyok!!!
na látod.megmontam hogy sikerülni fog csak egy kicsit türelmesebbnek kell lenni.egyébbként nálam is abbahagyja amikor apa,vagy valaki más odanyul,vagy sasolja a pocim,de azért néha sikerül másnak is elcsípni.
nekünk azért mozog mert velünk természetesebb,szorosabb a kapcsolata,mint mással,hiszen mi egész nap vele vagyunk,míg apa csak mondjuk este pár órát és akkor sem végig a prücsökkel foglalkozik.
a 26 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!