5hetes lehetek. Ma voltam orvosnál, de meg sem vizsgált, csak beutalót adott uh-ra. Jan.16. ra van időpont.12hetes lennék akkor. Ez így normális? Ha addig elhalna én nem betegednék meg? Másik két babámmal nem így volt. Mit tanácsoltok?
Ez így nem normális!
Elöbbre veszik, aki nem tartaná meg???
És ha valakinek valami baj van a babával? Sok esetet lehet hallani, mikor pl a petevezetöben tapad meg, meg még sorolhatnám, de ugye nem veszik el a babát, csak 12 hétig.
A te egészséged is fontos, mert ott a két másik gyereked, szóval minél elöbb jelentkezz be valahova, ahol azonnal csinálnak uh-ot.
Figyelj én is Kecskeméten lakom. De még midig csak pislogok, hogy nem hüvelyi uh-zott meg az "állatja"???!!
Ne sajnáld azt az 5-6 ezer forintot a magándokira! Jönnek az ünnepek is, bármi baj lehet. (ne legyen semmi!!)
Hogy hívják a dokit aki nem uh-zott meg?
Pfuu hát róla pont nincs jó véleményem. Nekünk nem akar összejönni a baba, és nemrég voltunk nála magánrendelésen, de nem sokat foglalkozott a dologgal. Rákszűrést azért csináltattam vele, és ha már ott voltam levetkőzve, nagy nehezen, de uh-val is belém nézett.
9 ezret fizettem neki, de nem lettem okosabb :( Többször nem megyek hozzá, az biztos.
De fogalmam sincs, hogy kihez fogok járni, ha végre kismama leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!