Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hetes lehetek. Ma voltam...

5hetes lehetek. Ma voltam orvosnál, de meg sem vizsgált, csak beutalót adott uh-ra. Jan.16. ra van időpont.12hetes lennék akkor. Ez így normális? Ha addig elhalna én nem betegednék meg? Másik két babámmal nem így volt. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 15:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy betapintással még úgysem érezne semmit,majd uh-n megtudom mi van. De az hogy én mit érzek az nem számít.. Nagyon rossz most a közérzetem.
2011. dec. 1. 15:47
 12/24 A kérdező kommentje:
22.én halván pozitív.27.én erős,jól látható.
2011. dec. 1. 15:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Ez így nem normális!

Elöbbre veszik, aki nem tartaná meg???

És ha valakinek valami baj van a babával? Sok esetet lehet hallani, mikor pl a petevezetöben tapad meg, meg még sorolhatnám, de ugye nem veszik el a babát, csak 12 hétig.

A te egészséged is fontos, mert ott a két másik gyereked, szóval minél elöbb jelentkezz be valahova, ahol azonnal csinálnak uh-ot.

2011. dec. 1. 16:01
 14/24 A kérdező kommentje:
igen! Igazatok van. Hullamérgezést is kaphatok januárra ha baj van. Félek. Ugye még akkor az sem biztos hivatalosan, hogy terhes vagyok?
2011. dec. 1. 16:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia eloszor is vegyel egy nagy levegot es fujd ki. Ne panikolj minden rendben lesz. Nem jo neked sem es a babanak sem ha panikolsz. Holnap keres egy masik dokit aki meg vizsgal, es meg fogsz nyugodni. 5 hetes nagyon korai nem sokat fog lattni csak petezsakot. Hulla mergezesre meg ne is gondolj. Ha baj lenne akkor verzesel jelentkezne es akkor ugy is elmesz dokihoz. Tudom min mesz keresztul. Angliabol irok es itt nincs uh csak 12 heten, most 8 hetes vagyok. De erzem hogy minden rendben van a babamal. Csak pozitivan kell gondolkodni, tudom hogy nehez.
2011. dec. 1. 16:21
 16/24 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! Tényleg meg kell nyugodnom. Tudod volt egy terhességem amivel 8hetes korig vártam,de addigra nagyon beteg lettem.. Nem is véreztem,,, nehéz. Nem jó ez a rendszer. Kecskeméten lakom. Ez abszurd hogy 12.hétig várni. Most így 2teszttel a kezemben nem tudok semmit.
2011. dec. 1. 16:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Figyelj én is Kecskeméten lakom. De még midig csak pislogok, hogy nem hüvelyi uh-zott meg az "állatja"???!!

Ne sajnáld azt az 5-6 ezer forintot a magándokira! Jönnek az ünnepek is, bármi baj lehet. (ne legyen semmi!!)

Hogy hívják a dokit aki nem uh-zott meg?

2011. dec. 1. 16:41
 18/24 A kérdező kommentje:
Bakó..2 babám nála szültem.akkor még nem volt ez a bejelentkezös rendszer.neked ki a dokid?
2011. dec. 1. 17:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Pfuu hát róla pont nincs jó véleményem. Nekünk nem akar összejönni a baba, és nemrég voltunk nála magánrendelésen, de nem sokat foglalkozott a dologgal. Rákszűrést azért csináltattam vele, és ha már ott voltam levetkőzve, nagy nehezen, de uh-val is belém nézett.

9 ezret fizettem neki, de nem lettem okosabb :( Többször nem megyek hozzá, az biztos.

De fogalmam sincs, hogy kihez fogok járni, ha végre kismama leszek.

2011. dec. 1. 17:44
 20/24 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm a Terebesi magánrendelésére jár. Nagyon dícséri. Én nem magánrendelésére mentem,de 9ezret nem adok neki mert paraszt volt. Előző terhességnél megvizsgált mindíg.most meg hirtelen nem érezne semmit. Hát fura..
2011. dec. 1. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!