Akinek allandoan fajt valahol a terhesseg alatt, ki tudta huzni a vegeig?
Mar tettem fel hasonlo kerdest, bocs, ha ismetlem onmagam. 24 hetes vagyok, 2. terhessegem, es allandoan faj valahol. A legijesztobb ha a hasam, deerkam faj. Rettegek a koraszulestol. Elso kislanyomat 35 hetre szultem, nagy baj nem volt, de nehezseg akadt boven. Nem szeretnem egyszer meg ezt atelni, illetve meg hamarabb szulni. Radasul kulfoldon elunk, itt meg lazak, nem veszenk semmit sem komolyan. 2szer voltam korhazban, lenyegebn azert, h masnap csinaljanak uh ot, mert semmit nem adtak, csak paracetamolt, a hasfajasra. Nem neztek meg, van a mehtevekyseg, abszolut semmit nem csinaltak. 19 es fel hetesen a mehnyak hossza 2,9 cm volt, 22 es fel hetesen 2,5 cm. Tehat picit megrovidult, De ugy engedtek ki, h ezzel nem kell foglalkozni. Tegnap ujra voltam uh on, baba rendben, de a mehnyakat nem neztek, megint csak kacagtak, ezzel nem kell foglalkozni. Mivel 3an vagyunk a nagyvilagban, segitsegem nulla. Vigyazok magamra, de a hazimunkat valakinek meg kell csinalni. Minden nehezemre esik, egyreszt, emrt tenyleg mindig faj valahol, masreszt az aggodas miatt. Jon a karacsony, nagytakaritas mar ttui nem lesz, orulok ha az alapvetobb dolgokat meg fogom tudni csinalni. De a legrosszabb, amint mar irtam: rettegek a koraszulestol. Tudom, potztivnak kene lennem, de nem megy. Elso terhessegkor soha nem fajt semmim. Most meg allandoan faj valahol, konkretan a hasa, derekam, hatam, labam, szemeremtestem, csontom, huvelyem, persze ezek nem mind egyszerre, hol itt, hol ott. Es meg sok van hatra. Mi lesz igy? Csak akkor keseredek el ha egyedul vagyok, amugy tartom magam, a kislanyom es parom miatt.
Volt valakinek hasonlo gondja, es megis idoben szult? Nyugtassatok meg, h ezek nem a koraszules jelei!
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!