14hetesen szerintetek, ha az orvosom azt mondta 80-20%azt vehetem keszpenznek, mert nem mert biztosat mondani. Azt mondta nem egyertelmu, de ket het mulva tud mondani biztosabbat. Menjek el 4dre? Vagy varjam meg a 14iket, mert AFPre ugyis megyek.
Ha ennyire kíváncsi vagy, elmehetsz 4D-re.
Nekem 80%-ot mondtak 12 hetesen, ezt 16 hetesen megerősítették, majd 18 hetesen is. Nálam bejött, de még ne vedd készpénznek persze.
Készpénz akkor lesz, amikor megszületik. De 14 héten ne az legyen a legfontosabb, hogy mi lesz, hanem hogy minden rendben legyen és szülessen egy egészséges babád.
19 hkm, aki még mindig nem tudja, mi lesz a gyerek.
Gondolom a baba nemét illetően írta, hogy 80%-ban fiú vagy éppen lány.
S szerintem az afp-s hetet elírta a végén, vagyis nem a 14. hetet várja meg, hanem a 16. hetet.
A lényeg, hogy ha kíváncsi vagy a nemére, és nem bírod ki a következő uh-ig, akkor menj el 4D-re. De szerintem két hét már nem a világvége, hátha ott kiderül milyen nemű.
1.vagyok.
ÁHÁ, már értem. :)
Nekem a kislányomat tutira mondták a 12.héten a kisfiamat 80%-ra a 15.héten. 17 hetesen már 100% mondták őt is bár ha nem képzelődtem akkor 15 hetesen is láttam a kukacot. Szerintem az lesz amit a dokid mondott, ritkán tévednek. Ezért ne menj külön 4D-re felesleges mert én pl 27hetesen voltam a fiammal és 30perc alatt nem láttuk mi van a lába között mert kinyújtva és keresztbe fonva volt a lába és nem mozdította el akárhogy piszkáltuk szegényt.
Utolsó vagyok.
Gratulálok! Én is így leszek. Egy nagylány és egy kisfiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!