28 hetes kismami vagyok. Tegnap voltunk uh-on ma meg tanácsadáson. Azt mondta ma a doki hogy kicsi a hasam. De tegnap aki csinálta az uh-ot nem mondta. Akkor ma miért írt 32 hetesen újra uh-ot. Remélem nincs baj a babával?
Szia!
Nem a has nagysága a lényeg,hanem a benne fejlődő kis élet normális fejlődése!Lehet valakinek hatalmas hasa,a baba meg nem fejlődik rendesen.Ez legyen a legkevesebb,amivel foglalkoznod kéne!
Nagyon sok boldogságot!
Szia!
Ha uh-os papíron az áll, hogy megfelelő a magzat nagysága, akkor minden rendben van NE AGGÓDJ!!!
A has mérete nem jelent semmit. Nekem is nagyon pici volt, a kórházban még szülés közben is "minipocaknak" hívtak. Nekem befelé nőtt a pocim, épp ezért folyamatosan égett a gyomrom, a babám meg nagyon szerette a bordáim közé tenni a lábát... stb. :-)
Barátnőmnek 2x akkora pocakja volt és ugyanakkora babánk született! :-)
A fejvégű az jó, azt jelenti, hogy már lefelé van a feje, befordult.
Élvezd a pocakosságot és sok sikert a szüléshez! :-)
1 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!