Petevezeték elkötés mint fogamzásgátlás?
En azt javaslom, hogy csak akkor kottesd el magad, ha 100 szazalekosan biztos vagy abban, hogy mar nem akarsz gyermeket es a ferjed sem. Ha meg ezt nem dontotted el magadban teljesen, ha meg 5% eselyt is latsz arra, hogy 1-2 ev mulva meggondolod magad, akkor ne csinaltasd meg. Mert az oszton eros, banni fogod, illetve a helyreallito mutet sem olcso, illetve a lombik. (Mert vegulis igy megoldhato az ujabb baba.)
En azert javaslom ezt, mert mi itt hiaba mondjuk azt, hogy 39 evesen negy gyermek utan mar kottesd el magad, en nem a te eletedet elem, nem engem fog gyotorni a tudat 1-2 ev mulva, hogy talan megsem kellett volna, hanem teged.
Epp ezert mondom, hogy en ilyet csak akkor vallalnek be, ha teljesen biztos lennek onmagamban.
(Es meg ez sem jelent semmit, nekem is van ismerosom, aki 36 evesen 3 gyermek utan megcsinaltatta, de egy ev alatt tonkrement a mar addig is haldoklo hazassaga, sot, jott is uj ferfi az eleteben es olyan nagy lett a szerelem, hogy az elkotes utan 2 evvel elkezdtek azon dolgozni, hogy lehessen kozos gyerek. Nem allnak rosszul anyagilag, de mondta, hogy rengeteg penzbe es idobe kerult, amig megszulethetett az elso kozos gyermek. Es most, masfel evvel kesobb csinaljak elolrol az egeszet, mert szeretnenk meg egy kozoset is. (Az elso hazassagabol a harom nagyobb gyerek is veluk el, jol elnek, szereti az uj ferj is oket, minden rendben van, de ok mar 13, 16, 18 evesek, szoval nagyok, igy meg egy picit szeretnenek.)
Sziasztok! Én ezt a beavatkozást nem ajánlanám sem olyannak aki már szült gyermeket, sem olyannak aki még nem! Mint minden más beavatkozásnak így ennek is lehetnek majd a későbbiekben szövődményei, következményei!
Egy kedves ismerősöm 3 gyermeke születését követően döntött a beavatkozás mellett... Pár hete a teljes méhét kellett eltávolítani,mert elmondása szerint minden volt a méhén amit el tudunk képzelni. Jelenleg jól van, de ez a petevezetékek elköltése dolog akár sokkal rosszabbul is végződhetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!