Hány hetesen mentél először védőnői tanácsadásra?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 18:23
11/14 anonim válasza:
Elsőnél 8 hetesen, a másodiknál 11 hetesen mentem.
12/14 anonim válasza:
#6-os vagyok megint.
Hát igen, ezek a dolgok lakóhelytől is függenek. Én Somogyban lakom, kisvárosban, itt a védőnő az, aki folyamatosan követi a dolgokat (ha nincs panasz). Nekem örömmel töltötték a papíromat, mikor 7 hetesen elmentem, a 12. hét előtt is kellett menni vizsgálatokra. A laboros papírjaimat is tőle kapom (bemehetnék érte, de feleslegesnek tartom, ha gond lenne, felhívna).
#10-esnek: igen, valóban úgy kellett nálunk is, hogy elmentem UH-ra, és már volt szívműködés, a lelettel már mehettem a védőnőhöz is kiskönyvért.
Boldog Babavárást!
13/14 A kérdező kommentje:
Én is somogyi vagyok. :)
2011. nov. 28. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!