6 hetes vagyok, még nincs gyerekem. Aggódom, vajon milyen anya leszek, nem tudom, magam elképzelni anya szerepben. Vajon fogom szeretni a csöppséget? Ilyeneken aggódom.
mindenki ilyeneken aggodik, mert hormonok már dolgoznak benned.
az anyai érzés sokszor a szülés után pár nappal alakul ki mikor már haza viszed. sokszor hallotam hogy anyukák azt mondják mikor megszültek ´nem éreztek semmit pedig nagyon várták már és pár nap után otthon már annyira ragaszkodtak a ygerekhez hogy ölni képesek lettek volna a gyerekért.
szóval aggodjál csak, amit most tehetsz hogy sokat olvasol a gyereknevelésröl és gondozásról.
6 hetesen még nagyon korai vagy.
Hidd el,biztosan nagyon jó anya leszel,mind így vagyunk ezzel,tele félelemmel, kérdésekkel, de ahogy a kisbabánkat a
karunkban tartjuk,elmúlik minden ,beindulnak az anyai ösztönök,és minden természetes lesz.
Bennem is hasonló kérdések merülek/merülnek fel, ez normális szerintem. Pont erre szolgál a 9 hónap, hogy felkészüljj mindenszempontból. Én folyamamtosan játszom a gondolattal: Milyen lesz, ha várandós leszek...meg ilyenek.
Gratulálok! :)
Te hulye ha hat hetes vagy mit akarsz még szulni nemreg szulettel meg es mar szexelni akarsz?
Ha normalis? mi? normalis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!