0.9 mm NT a 12 hetes UH-n jó?
Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 22:04
1/3 anonim 

válasza:

A tarkóredő 1 és 3 mm között megfelelő. Mivel a tiéd épp az alsó határ alatt van, beszélj erről a dokiddal.
Szerintem nincs baja a babádnak, de egy doki tud ezzel kapcsolatban biztosat mondani.
Boldog és gondtalan babavárást!
34 hetes ikres kismama
2/3 anonim 

válasza:

A tarkóredő nem 1 és 3 mm között jó, hanem 3 mm alatt.
Nekem 12+5 hetesen volt az uh-m, szintén 0,9 mm lett az eredmény. Mivel én itt sok helyen olvastam, hogy 1 és 3 között a jó, így bepánikoltam. A weborvos.hu-n feltettem egy kérdést szakembernek erről. Ő azt válaszolta, hogy semmi aggódni valóm nincs, a 0,9 mm tökéletes, mert nem 1-3 közt a jó, hanem 3 alatt nincs ok aggodalomra.
Szóval nyugodj meg, teljesen rendben van a babád 0,9-es nyaki redővel.
35 hetes gömbike
3/3 anonim 

válasza:

Szia! nekem is 0,9mm volt, és azt mondta a doki, hogy tökéletes. nyugi, minden ok. 40+4kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!