Igaz az hogy aki már szült pár csepp tej akkor is jön nyomásra ha már nem szoptat?
Figyelt kérdés
8 hónapja nem szoptatok,nyomásra kijött pár csepp tej.Már rajta vagyunk a kistesón,de menszesz után vagyok,úgyhogy terhes tünet nem lehet.Másnál is van ilyen?2011. nov. 26. 15:46
1/6 anonim válasza:
10 hónapja nem szoptatok, de nekem is jön még pár csepp tej, ha megnyomom
2/6 anonim válasza:
Nekem is sokáig jött még pár csepp tej, de már nem emlékszem, hogy ez meddig tartott, de elmúlt!
3/6 anonim válasza:
Sokáig jöhet, akár egy évig is.
A kistesó projektet ez elvileg nem zavarja, én 6,5 hónapos terhes koromig szoptattam az elsőt még.
4/6 anonim válasza:
Nem kéne. Ha megmarad, akkor valószínűleg a prolaktin szinted nem esett vissza a normálisra. Gyógyszerrel kezelhető.
Ugyan én még csak terhes vagyok, de prolaktin-gond miatt volt pontosan az, hogy csak nagyon sokára (több év) jött össze a baba.
5/6 anonim válasza:
első vagyok - nem feltétlenül van gond, mert én pl újra terhes vagyok és elsőre összejött a tesó
6/6 anonim válasza:
31 hónapig szoptattam, 3hónap múlva terhes lettem, akkor tűnt el a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!