Ti beoltatjátok magatokat influenza ellen? Kérdeztem a dokimat is és se nem mondta, hogy adassam be, se nem mondta hogy ne.
Annyi válasz érkezett már, de azért én is leírom a saját véleményem ill. az orvosaimét. Én igazából eldöntöttem magamban, hogy nem kérem, de udvariasságból megkérdeztem, ill. ha olyan kockázat lenne akkor hagytam volna meggyőzni magam.
Szóval a doki szerint nincs most komoly kockázati tényező, hiszen eddig Somogyban (ahol élek) talán egy influenzás regisztrált beteg ha volt idén. Illetve ő is azt mondta, hogy annyira kombinált már ez az új oltás (minden vírus benne van--> nyilván kis mértékben--> de végeredményben mégis a vírust adják be),ha eddig nem oltattam magam, nem javasolja most sem.
VITAMIN (méz, citrom, grapefruit, kamilla) ez hatásosabb, meg nyilván figyeljek, ha közösségbe megyek.
Én tuti nem oltatom be magam.
18+2hkm
Én tavaly beoltattam a másfél évesemet, most csak egy fél vakcinát kell kapnia. 3 nap múlva befulladt, mert legyengült az immunrendszere és a leggyengébb pontját kapta el azaz nála a gégefedőt. Most nyomhatom bele a steroid kúpot nagyon f@sza, hiányzott. Jövőre a gyereket tuti nem oltatom be.
Na most itt vagyok én a 21 hetes magzatommal és fogalmam nincs mit tegyek mert eddig nagy oltáspárti voltam. Majd megkérdezem a nőgyógyászomat és amit ő mond azt fogom csinálni jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!