Az AFP-ből tényleg meg lehet tudni, hogy fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 10:06
1/12 anonim válasza:
Én szerintem nem, nem hallottam még ilyenről....szerintem csak ultrahangon lehet látni, már ha ugye megmutatja magát.
2/12 anonim válasza:
Én olyat hallottam ha 35 alatt van akkor lány ha felette akkor fiú. Nekem 32 lett és kislányom lesz, de barátnőmnek 21 és fia lesz. Szóval... szerintem ez nem nagyon határoz.
3/12 anonim válasza:
Nem lehet megtudni belőle. Szokták mondani, hogy az értéktől függően fiú, vagy lány átlagban, de én sok ellentétes tapasztalatot olvastam.
4/12 anonim válasza:
1000%, h AFP-ből nem lehet megtudni. Ha MoM érték miatt amniocentézisre küldenek, akkor abból kiderül, de magából a vérvételből nem.
5/12 F.B.I. válasza:
nem! Nem tudom ki találta ki ezt a nevetséges állítást de ne hallgass rá!, Ez egy olyan anyag a vérben ami betegségek esélyét mutatja nem pedig a gyermek nemét!
6/12 anonim válasza:
Nekem is mondta a sógornőm ezt, de én nem hittem el. Beszéltük is a párommal, hogy ha lehetne ilyet, akkor biztos nem az UH-n vizsgálnák, hogy fiú vagy kislány, hanem egyszerűen a vérvétel alapján. Kíváncsiságból megkérdeztem a védőnőt is, és azt mondta, hogy AFP-ből tényleg nem lehet, csak magzatvízvétellel.
24h kismama
7/12 anonim válasza:
Nekem a központi védőnői szolgálat mondta, hogy az alacsonyabb AFP érték fiút mutat, a magasabb kislányt. Tehát fordítva, ahogyan a második hozzászóló írta. Nálunk bejött, mindkétszer, és ha ez valóban így van, akkor a másdik válaszolónál is így már stimmel a dolog mindkét esetben.
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Egy hónapja olvastam a cikket valahol az interneten, hogy anyai vérből meghatározható a baba neme, már a terhesség legelejétől. Vagy az Indexen, vagy más kismamákkal foglalkozó honlapon találtam rá, de rádióban is lehetett hallani.
10/12 anonim válasza:
Nekem a lányomnál 0,64 volt a MOM érték, a fiamnál 0,81. Szóval nálunk az alacsony volt a lány és a magasabb volt a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!