Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nincs 365 nap munka viszony...

Ha nincs 365 nap munka viszonyom mikortól mehetek táppénzre? 4hetes terhes vagyok. A választ köszönöm.

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom mehetsz táppénzre akkor is, ha nincs meg az egy éved, de csak annyi ideig jár, ameddig dolgoztál. Nem akarok hülyeséget írni, de én így olvastam azt hiszem.
2011. nov. 25. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
a terhesség nem betegség, minek mennél táppénzre?
2011. nov. 25. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:

azért akarok menni táppénzre mert varrónőként dolgozom és elm

últam 35 éves.és a gyermek egészsége fontos a számomra

2011. nov. 25. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha táppénzre mégy ugyanolyan mintha dolgoznál továbbra is, csak kevesebbet kapsz. Legalább is én így tudom, amúgy meg mire megszületik a babád lehet meg is lesz az egy éved, hisz ha most mégy táppénzre akkor kb7-8 hónapig azon leszel. Gratulálok a picihez. :)
2011. nov. 25. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
ÉN IS ÍGY VOLTAM AZ IDÉN ANNYI A LÉNYEG,HOGY A FIZETÉSEDNEK CSAK AZ 50%-ÁT KAPOD MEG.
2011. nov. 25. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
nem értem, mi baja lenne a gyerekednek, ha továbbra is dolgoznál varrónőként....pár hónap múlva, amikor majd nem tudsz varrni, mert nem éred el a gépet, az más tészta...de lehetne más munkakört is kérni a cégnél, ahol dolgozol
2011. nov. 25. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!