Ha nincs 365 nap munka viszonyom mikortól mehetek táppénzre? 4hetes terhes vagyok. A választ köszönöm.
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:25
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom mehetsz táppénzre akkor is, ha nincs meg az egy éved, de csak annyi ideig jár, ameddig dolgoztál. Nem akarok hülyeséget írni, de én így olvastam azt hiszem.
2/6 anonim válasza:
a terhesség nem betegség, minek mennél táppénzre?
3/6 A kérdező kommentje:
azért akarok menni táppénzre mert varrónőként dolgozom és elm
últam 35 éves.és a gyermek egészsége fontos a számomra
2011. nov. 25. 17:52
4/6 anonim válasza:
Ha táppénzre mégy ugyanolyan mintha dolgoznál továbbra is, csak kevesebbet kapsz. Legalább is én így tudom, amúgy meg mire megszületik a babád lehet meg is lesz az egy éved, hisz ha most mégy táppénzre akkor kb7-8 hónapig azon leszel. Gratulálok a picihez. :)
5/6 anonim válasza:
ÉN IS ÍGY VOLTAM AZ IDÉN ANNYI A LÉNYEG,HOGY A FIZETÉSEDNEK CSAK AZ 50%-ÁT KAPOD MEG.
6/6 anonim válasza:
nem értem, mi baja lenne a gyerekednek, ha továbbra is dolgoznál varrónőként....pár hónap múlva, amikor majd nem tudsz varrni, mert nem éred el a gépet, az más tészta...de lehetne más munkakört is kérni a cégnél, ahol dolgozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!