27 hetesen a méhnyakam 2100ra rövidült, ráadásul a méhszájam sem teljesen zárt. Eddig nagyon aktív kismama voltam munka, napi torna, mosás, főzés, takarítás. Most ugye a dokim pihenésre intett, táppénzre küldött. Mit csinálhatok azért?
nekem a 19.hét óta 2000 a méhnyak. már akkor is feküdnöm kellett:( most is nagyon jó indulattal 2000 a méhnyak és egy fél vödör víznél többet nem emelhetek, hacsak nem akarok kórházba kerülni és a koraszülött osztályon ücsörögni! én is aktív voltam ,de a tornát is el kellett felejtenem! Most az a legfontosabb,még jó sokáig együtt legyek a manómmal! Főzést úgy oldom meg, két napra főzök,mosnom meg teregetnem kell, de aznap már nem igen tudok mást csinálni. Ilyenkor ülni sem tanácsos.....csak a fekvés. nekem még nincs nyitva a méhszájam és így félig ülő félig fekvő helyzetben is tudok lenni!
Vigyázz magadra! Kitartás! Én is el vagyok keseredve,pláne,h nagyon sokat keményedik a pocim:( Ilyenkor tényleg csak a fekvés segít!!
Üdv:26.hetes Kismama:)
szia!! nekem azt mondta, hogy most 4 hétig pihentessük a szexet, aztán majd meglátjuk. de sztem sajna mostmár a végéig így lesz :) köszönöm a válaszokat, lépcsőznöm sajnos muszály, mert a 4.en lakunk, itthon is most egyedül vok, párom 1hónapra külföldre ment dolgozni. de a babó az első, akkor majd sokat pihenek, fekszek, de azért mosnom, teregetnem, főznöm nekem is kell :)
mindenkinek jó pocakoskodást és kiartást!! :)
Ismét az utolsó vagyok! Ez a 4 hét eltiltás sem lehet egyszerű, bár ha a párod sincs otthon így kibírható:) próbáld ne minden nap megmászni a 4.emeletet!! én is úgy csinálom, h egy héten csak egyszer megyek el itthonról. én is egész nap egyedül vagyok és el is kell látnom 12 kutyát is,de megpróbálok bár mit amit csinálok közben lefeküdni!
Vigyázz magadra!
Jó reggelt!Lassan 1 hónapja a párom reggel és munka után is másfél órát vezet. este mire hazaér,addig ellátom a kutyákat, viráglocsolás...stb. Ő is alig lát ki a szemein! Anyósjelölt 1 percre lakik, de nem foglalkozik velem. jobb esetben is heti 1x főz, de akkor is nekem kell lemenni. Anyu Pesten lakik, ezért marad a skype és azon legalább tudunk beszélni minden nap. Ha nem lenne a net, tuti meghülyülnék. Ráadásul ha közértbe szeretnék menni, akkor kocsiba kell ülni, mert nem fogok 4 km-t gyalogolni- Hétfő óta nem indul az autóm....legszívesebben felgyújtottam volna. Talán párom jövőhéten már a közelben dolgozik és el tudjuk vontatni a szerelőhöz. De addig nem tudok menni sehová és ettől megőrülök! Igaz, h feküdnöm kéne, de nem megy egész nap:(
Ha minden jól megy akkor meglesz a héten a kiságy meg a babakocsi! Licitálós oldalakon nagyon szuper dolgokat is lehet találni. Az elején azt mondtam, nem veszek meg semmit amit nem látok, de itt vannak 0km-es dolgok is féláron! Ha végre a párom is ráér akkor nem tud velem órákat mászkálni és nézelődni. Persze nekem sem megy a sok ácsorgás és séta, rögtön bekeményedik a hasam.... és ezt kell elkerülnöm!! Bocsi ha értelmetlenül írok,de még alig élek. Megint nem sikerült aludnom....elegem van.
Már negyed órája írom ezt az egy levelet!
Te merre laksz? Ha van kedved, írj priviben!
Üdv:Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!