Én inkább szülés után lettem feledékeny,mindent elfelejtek!
Naplót kell vezetnem!
én nagyon szórakozott és feledékeny vagyok és a hallásom is szelektív, de ez nem a terhesség miatt van,hanem azóta, hogy megszültem először és már nem 2, hanem 3 személyre kell gondot viseljek.
1 gyerekes, 36 hetes km
Nagyon köszönöm ezeket a válaszokat is.
Azért nem bánnám, ha ezeket át lehetne adni a pasiknak egy időre, legalább, hogy érezzék, a terhesség nem kizárólag abból áll, hogy a nőnek menstruáció helyett gömbölyödik a hasa, és más minden változatlan marad, hanem igenis, mindenkiből mást hoz ki ez az állapot.
Én is precíznek és pontosnak mondanám magam, leszámítva ha terhes vagyok! :)
osta második terhességem alatt, megígértem az egyik 38 hetes barátnőmnek, hogy felviszem a dokijához (mert egy hegy tetején van a rendelő...)ÉS elfelejtettem érte menni :(Úgy égett a pofim!Persze 10 perc késés után hívott, hál istennek épp odaértünk :)De nagyon gáz volt!
Az első alatt, meg volt egy barátnőm, akivel együtt voltunk terhesek, és volt olyan hogy beszélgettünk, és a mondatelején elfelejtettem mit akarok mondani...De vele is!Annyit röhögtük, ha ezeket a beszélgetéseket valaki hallaná...
De mindent elfelejtek, azt sem tudom milyen nap van...Van hogy akukát is ihúzom kedden...(szerdán kéne) :)
Szóval totál "dinka" lettem :)
2 éves kislány és 16 hetes pocakbabi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!