33 hetesen 4 kilót híztam csak. Mostanában hányinger kínoz, a gyomorsavam is elég sok, nem nagyon tudok enni. Jár valaki ugyanebben a cipőben? Ettől függetlenül tud rendesen hízni a babám?
szia, a babád úgyis "elvesz" mindent, ami neki kell. Az uh-n úgyis nézik és szólnának, ha valami nem lenne ok. Szerintem ne aggódj,Nálad így alakul. Szerintem sokan irigyelnek!
A hányingerhez nem tudok hozzászólni, talán a védőnőd, orvosod tud valamit javasolni.
A gyomorsav viszont elég kegyetlen fajta, ha nagyon nem megy természetes csökkentened, lehet kapni olyan készítményeket amelyeket kismamaként is nyugodtan használhatsz.
szia!Én szintén most vagyok a 33.hétben és én 5 kg ot híztam idáig a terhesség alatt(1.babát várom)én is hasonlókkal küszködtem de nekem a gyomorsav ellen kitűnően bevált a hagyományos háztartási keksz,1 nap elrágcsáltam negyed,fél zacskóval(akkor is ha épp nem éreztem hogy jön a sav fel)s 2hét alatt teljesen elmúlt persze nem szabad enned savanyúságot(nekem ez a legnehezebb mert imádom,de muszáj megállni)a babóka érdekében mert a gyomorsav neki se tesz jót és kerüld a szénsavas űditőket én helyette rostos levet iszom vagy sima vizet,vagy szénsavmentes ásványvizet.Nem kell aggódnod ha az Uh on a babád méretei megfelelőek akkor ő is rendesen hízik és örülj neki hogy te nem hízol olyan sokat!:)Nekem a hányinger ellen is a keksz segített,próbáld ki bár hála istennek 20.hetes kor óta egyátalán nem volt hányingerem!Te is első babát várod?Vizesedik a lábad?fiú vagy lány lesz?Nekünk kisfiú!:)Remélem tudtam segíteni!:)puszi
33 hetes kismami
A hányingered lehet,hogy a sok sav miatt van.A rennie-t korlátlanul eheted,de a nőgyógyász is meg tudja mondani mi az amit szedhetsz.Próbáld ki a füredi lugos vizet,nekem bevált,biopatikában vagy herbáriában tudsz venni.Az utolsó 6 hétben én sem hiztam semmit,a gyerkőc mégis rendesen nőtt.Vigasztalásképpen mondom,hogy mihelyt meglesz a baba eltünik a sav is.Kitartás
8 hetes kislány anyukája
sziasztok.
köszi a válaszokat, megnyugtattatok!
a 2. írónak: az első trimeszterben én is sokat voltam rosszul, de úgy látszik ez most ismétlődik...
amúgy a 2. babámat várom, és ő is kisfiú.
az elsővel is rosszul voltam az elején, de a végén nem volt ilyen gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!