33hetes terhesen tudok még kórházat váltani? Ha igen mi a módja?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 12:14
1/5 anonim válasza:
Orvosostul gondolod?
Szabadon bemehetsz szülni bármelyik kórházba, ha beindul, ott, ahova mész, el fognak látni az ügyeletes orvos és szülésznő.
Ha választott orvost és/vagy szülésznőt is szeretnél, akkor nehezebb a helyzet, de nem lehetetlen. Attól is függ, melyik kórház.
2/5 anonim válasza:
Barátnőméknél ugyanez van, épp 33 hetes, a héten megy el egy másik kórházba megkérdezni, szülhetne-e ott, ez ugyanis 8km-re van tőlük, a másik 70km, nem mindegy. szerintem simán bemész, keresel a szülészeten egy főorvost és megkérdezed h lehetne-e és ő elirányít a megfelelő személyekhez, de amikor én szültem, konkrétan épp szülésre jött be egy házaspár, h a másik helyen telt ház van és megindult. Nem küldték el és senki nem telefonált h vajon igazat mond-e.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy az előző császár volt így tuti előbb be kéne feküdnöm.Ahová most járok (Tatabánya) azért már most be akarnak fektetni,mert 1 héttel kisebb a baba ultrahang szerint.Ezért szeretnék máshová menni.
2011. nov. 24. 12:20
4/5 anonim válasza:
Simán lehet. Én 36 hetesen váltottam úgy, hogy tudtam, a 38. héten indítani kell a szülést. Az új kórházban, és az új doki készségesek voltak, a régiek már nem annyira, amikor elmondtam nekik a döntésemet.
5/5 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy dokit abból a kórházból ahová menni szeretnél, így általa már talán könnyebb dolgod lesz. Ismerősök között kérdezősködj ki hova jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!