Amikor még nem tesztelted, hogy terhes vagy-e, éreztél-e valamit, valami változást a testedben?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a várható menstruáció 1. napja előttig (az aktustól számítva) milyen változást észleltél magadon, ami az esetleges terhességre utalt (és később kiderült, hogy tényleg tehes vagy).2011. nov. 23. 20:55
11/16 anonim válasza:
Én a nemvárt menszesz előtt kb. 5-6 nappal kezdtem érezni dolgokat, például egyre érzékenyebb lettem szagokra, gyengének éreztem magam és ami miatt akkor a tesztet is megcsináltam az erősebb hányinger volt, akkor a nemvárt menszesz előtt 5 nappal ki is mutatta, hogy terhes vagyok. Igaz ő tervezett baba és második.
12/16 Zsanett 24 válasza:
Folyamatos megjön érzés.
És amiből gondoltam hogy, ez valami más, hogy nem volt érzékeny a mellem ahogy menses előtt szokott.És baba lett most vagyok
10+5hkm
13/16 anonim válasza:
Én nem, de a férjem igen, mert nem voltam hisztis menzi előtt.
14/16 Zsanett 24 válasza:
Ja és szerintem a legfontosabb, hogy a hőm nem esett le és a mai napig 36,9.
15/16 anonim válasza:
Nem mintha sokat számítana a %, de az 5-ös válasszal mi a gond ? Hogy így éltem pontosan meg, és ennyire pontosan tudom a napokat, mert ovu tesztet is csináltunk, mert már 2 éve próbálkoztunk ? Innen tudom, hogy 3. napon mit éreztem, és 1O. napon mi volt.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ!
Én is mindjárt megjön érzést tapasztaltam napokon keresztül meg puffadást, végül sajnos meg is jött. :(
De remélem, jövő hónapban már sikerrel járunk!
2011. nov. 25. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!