Mikor érdemes 3D vagy 4D-re menni?

Mi 15. héten mentünk, szuper volt, akkor meg is tudtuk, hogy kisfiú, egyértelmű volt :) Aztán a 25. héten, és úgy volt, hogy megyünk a 35.-en is, de akkor már éreztem, hogy nem sokára szülök. 37. héten meglett a kisfiam :)
Most várjuk a tesót, és ugyanúgy 15. héten megyünk. már alig várom :)
Nagy átlagban 10e ft mindenhol. (kb)

Én a 16. héten voltam, nekem is megmondták, hogy fiú (azóta is az!) Viszont nem csinált DVD-t róla a doki, mert azt mondta, hogy sokszor lenne homályos, betakarna a lepény.
2000 Ft-ért kb 20 percen keresztül vizsgált, megmutatta minden testrészét, meghallgattam a szívverését, láttam, ahogy emelkedik a tüdeje, ahogy készül a légzésre, stb.
Képet adott: 4D-s volt, csak fekete-fehér, de így is minden laikus látta mindenét.
Azt mondta a 28-30. héten menjek vissza, mert akkor igazán élvezhető.
Amúgy engem nem is a DVD érdekelt, hanem, hogy megnyugodjak, mert a 2D-sen nem láttam semmit.
Szóval ha a nemére vagy kíváncsi, vagy Te is szeretnél megnyugodni, hogy mindene rendben van,mehetsz korábban is. De az igazán tuti felvétellel várj még!
Szerintem.
Amúgy fantasztikus élmény, az tuti!:-)

09.49-es vagyok. Nálunk 10-12000 Ft közöt vannak a 4D-s UH-ok. A 3D-s nem tudom.
Interneten nincs honlapja a szegedi központnak?

Szia!
Nekem a doki azt mondta, hogy a 24. és 30. hét között a legoptimálisabb 4D UH-t csináltatni. Én a 27. héten megyek és 15.000 Ft.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!