Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam meg a dokinak,...

Hogy mondjam meg a dokinak, hogy nem akarok menni többet hozzá?

Figyelt kérdés
Hetente hív vizsgálatra,ahol jóformán csak megkérdi,hogy minden oké-e!8000ft egy alkalom és kicsit besokalltam!Nem a pénz miatt csak egyszerűen utálom ha hülyére vesznek!!
2011. nov. 22. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

De ha nem csinál semmit csak megkérdezi jól vagy e, akkor mi 8000 benne? vagy minden alkalommal ultrahangoz?

Én havonta 1x járok, akkor mindig csinál méhszáj vizsgálatot, megnyomkodja a hasam, elbeszélgetünk egy 20 percet és úgy 5000. Az ultrahangokra 12 hetes és 19 hetesre pedig a kórházba hívott, és az ingyenes volt és még képet is adott.

Szerintem hagyd ott a francba, ez a terhességre levetítve több mint 300.000 Ft. És a szülés még benne sincs

28+4 kismama

2011. nov. 22. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a második trimeszter vége felé váltottam. Az első orvosomnak nem szóltam (Minek? Azért is elkérte volna a vizsgálat árát:S ). Egy vizsgálat kb. 5 percbe telt, és ebbe számítsd bele a vetkőzést-öltözést. Egyetlenegyszer sem adott beutalót, semmilyen vizsgálatra!!! Mindent - labor, ultrahang - a védőnőm intézett!!!

Na, a második orvosom szerencsére pont az ellentéte volt! Nem bántam meg a váltást! Mai napig ragaszkodom hozzá!!!

2011. nov. 22. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi nektek,eldöntöttem hogy nem megyek hozzá vissza!!!És nem kell fogadott doki!Megyek a kórházba vizsgálatra a és kész!!
2011. nov. 22. 14:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A barátnőm is 40 évesen szült ikreket, őt is sűrűbben hívták be, de náluk baj volt az egyik babával, és ezért. De ha nem lett volna baj, nem hívták volna. A vége felé viszont akár iker baba, akár egy baba, hetente kell majd menni. Mikorra vagy kiírva? Amúgy gratulálok sok szeretettel a babákhoz! :)
2011. nov. 22. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
bocsi az offért, de fura dolog ez a "mi van, ha a kórházban összefutok vele?" dolog:) Én szinte minden alkalommal, mikor a khba kellett menjek, összefutottam a dokimmal véletlenül (mindíg be is vitt soron kívül), pedig egy marha nagy 4 emeletes épületről van szó:)
2011. nov. 22. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg felhívod, és megmondod neki, hogy nem tudsz menni a héten, de nagyon jól vagy, és minden rendben és köszönöd az aggódását.. : D

Már csak poénból is csinálnám vele, hagy egye az ideg.

De szerencsés vagyok a dokimmal!

2011. nov. 22. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!