Hogy mondjam meg a dokinak, hogy nem akarok menni többet hozzá?
De ha nem csinál semmit csak megkérdezi jól vagy e, akkor mi 8000 benne? vagy minden alkalommal ultrahangoz?
Én havonta 1x járok, akkor mindig csinál méhszáj vizsgálatot, megnyomkodja a hasam, elbeszélgetünk egy 20 percet és úgy 5000. Az ultrahangokra 12 hetes és 19 hetesre pedig a kórházba hívott, és az ingyenes volt és még képet is adott.
Szerintem hagyd ott a francba, ez a terhességre levetítve több mint 300.000 Ft. És a szülés még benne sincs
28+4 kismama
Szia!
Én a második trimeszter vége felé váltottam. Az első orvosomnak nem szóltam (Minek? Azért is elkérte volna a vizsgálat árát:S ). Egy vizsgálat kb. 5 percbe telt, és ebbe számítsd bele a vetkőzést-öltözést. Egyetlenegyszer sem adott beutalót, semmilyen vizsgálatra!!! Mindent - labor, ultrahang - a védőnőm intézett!!!
Na, a második orvosom szerencsére pont az ellentéte volt! Nem bántam meg a váltást! Mai napig ragaszkodom hozzá!!!
Esetleg felhívod, és megmondod neki, hogy nem tudsz menni a héten, de nagyon jól vagy, és minden rendben és köszönöd az aggódását.. : D
Már csak poénból is csinálnám vele, hagy egye az ideg.
De szerencsés vagyok a dokimmal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!