Pontosan mikor voltatok afp vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 12:19
3/12 anonim 

válasza:

Szia, én ma reggel voltam.:)16hetes és 5 napos vagyok. Egy fiola vért vettek le, és csak vizet ihattam előtte. De ez gondolom mindenhol más, mert hallottam olyat is, hogy ehetsz előtte.
4/12 anonim 

válasza:

Szia.16hetesen és 6naposan.Előtte én sem ehettem.
5/12 anonim 

válasza:

16 hetes 3 naposan. Nekem lehetett enni-inni előtte. Nagyon jó lett az eredményem, szerencsére.
20+4 napos kismama
6/12 anonim 

válasza:

Szia!
Én is pont ma voltam. 16 hét 5 naposan. És én már az eredményét is tudom...szóval megnyugodhatok, minden rendben.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Várom a további hozzászólókat is:)!
Ez a nőgyógyász által megállapított terhességi időtok vagy amit az utolsó menszesz óta számoltok?
2009. máj. 11. 13:02
8/12 anonim 

válasza:

Először számolnak a menses szerinti idővel, majd a 12. heti uh alapján ha szükséges korrigálják a szülés várható időpontját...
9/12 anonim 

válasza:

16+6 hetesen.
12.51-es,bizti azt az eredményt tudod??Mivel 2 hét kell az elemzéshez!Én 3 hete voltam,de még csak holnap lesz eredmény,mivel mult héten 13 napra nem lett kész,és a doki mondta kell a 14-15 nap az elemzésre.
10/12 anonim 

válasza:

Mindenhol más az elemzési idő, de az aznap az tényleg furi. Nálunk 1 hét múlva van eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!