Magzatboholy vizsgálaton voltatok a Bajcsi Kórházba?
Segítsetek ,39 éves 12 hetes kismama vagyok elvileg nekem kötelező lenne a korom miatt! De nagyon félek még egy vérvételtől is ! Írjátok le mit tapasztaltatok légyszi!
Az egész menetére kíváncsi lennék.

Köszönöm szépen a válaszotokat aranyosak vagytok!
A második válaszolónak külön köszönet ,hogy ennyire tüzetesen leírta ,igazából még mindég nem tudom elmerjek
e menni ,nagyon féltem a babát ,a szúrást még csak , csak kibírnám de ,hogy esetleg őt elveszítsem azt nem hiszem !
Azon gondolkoztam mi van akkor ha beteg? Elvetetném egyáltalán? Hát szerintem akkor sem ő már az enyém és bízik bennem ,és nem engedélyezném az abortuszt akkor sem ha down korós lenne és nem önzőségből ,csak is szeretetből mi már várjuk őt ! Szültem 5 Egészséges szép gyereket ő sem lesz más, a tesók is nagyon várják főleg
a nagyok akik már lassan felnőttek !!!!!!!

Akkor inkább ne csináltasd meg, ha mindenképp megtartanád. Sok boldogságot! :)
Első

Egyet értek, ha tudod, hogy betegen is megszülnéd, felesleges elmenni a tanácsadásra! Minden jót Nektek!
második
Minden rendben teljesen egészséges gyönyörű kislányom
született 3870 gr 54 cm -már 2-hónapos az én kicsi kincsem !

Nagyon gratulálok, sok boldogságot Nektek!
második válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!