Magas kismamák, (gondolok olyanra aki kb.177 cm vel és 67 kg-al kezdte a terhességet), ti mennyit szedtetek fel a terhesség végéig? És mekkora a pocakméretetek?
Én 178 cm vagyok és 70 kilóval kezdtem. a 33.hétig csak 8 kiló jött fel, de utána sajnos baromira vizesedtem és még 8 felugrott.
Szerencsére mikor hazajöttünk a kórházból már csak 68 kiló voltam:) sose voltam ilyen kevés:)És 38-39 hetesen 116 cm.es hasam volt.
De a baba nem volt nagy.
szia!
Én 178 cm vagyok, 63-mal indultam , most úgy 78 vagyok! De nem nagyon mérem, mert nem látszik igazán rajtam .("Hasra" híztam)
37 hetes kismami
Én 178cm vagyok 67.5 kilósan kezdtem.36hetes vagyok most.
Most 78.5kg vagyok.Szerintem normálisan hiztok.De a dokim azt mondta hogy diétázzak.Nem fogadtam meg a tanácsát.Rá érek majd késöbb diétázni.Soha nem diétáztam és nem terhesen fogom elkezdeni.De azért bizom benne hogy sok már nem fog felugrani.
Szia,
rajtam biztos megütközöl...
179 cm vagyok, 67 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyunk a 37. héten és ütöm a 90 kg-t... Igazából nem látszik rajtam, de érzem, hogy mennyi jött fel...:)
Én 173cm magas vagyok, 65kg-mal kezdtem, most járok a 35.hétben és 16kg-nál járok. Mondjuk igen vizes vagyok.
Hogy érzed magad?
Hááát ,akkor én pici vagyok:170cm.
Nos mi még csak a 22. héten járunk.Tuti hizok még:)Szóval karácsonykor,mikor még nem tudtuk,hogy babát várunk kb 52 -55kg voltam.Mikor elöször voltam terhesrendelésen akkor már 58.most 65:)
Már van 2 gyermekem kb. 20 kg.-ot hiztam mindkettővel,és szülés után szépen lement,pedig csak megfogadtam ,hogy tornázok majd,de nem kellett:)
A vérnyomásotok hogy áll? Az nekem rendkivül alacsony,és ujabban reggelente nincs is.
Hjaaaa..nekem is diétát mondott a doki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!