Titeket is kötelezni akar a védőnő, hogy havonta járjatok hozzá? Hogyan működik nálatok?
14.40-nek!
A 4 igazolás(pecsét)a dokitól kell nem a védőnőtől.És ha jól tudom az az egyszeri anyaságihoz kell,nem a gyes-gyedhez.
Nekem is havonta kell járni. Teljesen felesleges macerának tartom, nálunk még szívhangot se néz a védőnő. Ha kérdésem lenne, mindig az a válasz, hogy kérdezzem a dokit.
Attól meg még jobban ki vagyok akadva, hogy ide akar járni, pláne ha meglesz a baba, más se hiányzik majd nekünk mint a védőnő zaklatása.
Magyarországon a terhesgondozás kissé túl van lihegve.
"Magyarországon túl van lihegve"
Nem mindenhol.Mert nálunk például mikor terhes voltam akkor volt 1-szer,20 hónapos a kislányom ez idő alatt kb.2-szer volt nálunk.De ez védőnőtől is függ,nekünk nagyon rendes védőnőnk van.Bármi kérdésem van nyugodtan hívhatom.
Az én védőnőm mindig felhív telefonon ha 'találkoznunk kell'!Mindig megkérdezi, hogy át tudok-e menni vagy jöjjön ő.Úgy látszik ez nálatok nem így van.Szomorú...pedig mivel van már egy gyerkőcöd megkönnyítené a helyzeted ha ő menne!Én megértelek.
Boldog babavárást:) 22hkm
Örülök, hogy azért van jó tapasztalat is a védőnőkkel.
Egy védőnő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!