6hónapos vagyok, a párommal, ha szeretkezünk, akkor belém élvez. De pár napja (amiről én nem tudtam) a párom drogozott, és utána amikor szeretkeztünk, szintén belém élvezett. Lehet baja a kicsinek? Folytatás lent.

Az a sok okos anyuka biztos kiprobált vagy 10féle drogot ha ennyire tudják h mellékhatásként a csajozás a felelőtlenség a nemibetegségek társulnak...
a kérdés a babát érhető esetleges veszélyekre irányult, nem pedig apuka szabadidős tevékenységeire. Gondoljunk Hollandiára, ott is születnek gyerekek.

istenem....:)
remélem nem idegesíted magad fel ezeken az asszonyokon:)
én látom magam előtt hogy néznek ki és hogy élnek és milyen a gondolkodásuk:)
semmi baja nem lesz a babának
és nem csal meg az apuka:)sőt azt sem hinném hogy elvonóra kellene vinned:)
remélem ezek az anyukák még sosem ittak meg egy pálinkát vagy szívtak el egy cigarettát vagy ettek a mekiben stb stb, bár itt mindenki szent életű, és a te párod jaa és te is aljas szemétládák vagytok akiket deportálni kéne, és még az utcán is leköpni:)

Én régebben a kutyatémában fórumoztam mindig, és ott pontoztak le, ha nem egyforma a véleményem a többiekkel, és lám, amit nem hittem, itt is ugyanez megy!
És csak gördül a téma, teljesen másfelé, mint ami az eredeti kérdés volt!
Lehet úgy kéne megcsinálni a rendszert, hogy csak a kérdező láthassa az összes választ!
Kedves Kérdező!
Én azt válaszoltam neked, hogy nem választódik ki az ondóba a drog!
Hogy utána a többiek milyen téma kezdtek a kérdés hatására, az már egy dolog, viszont, nem kellene elítélni, és lefikázni emiatt senkit!
Ha te le hülye pcsázod, meg lekutyázod itt az embereket, akkor te sem vagy különb!!!!!
Pontozzál le nyugodtan, kakilom le!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!