Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hónapos vagyok, a párommal,...

6hónapos vagyok, a párommal, ha szeretkezünk, akkor belém élvez. De pár napja (amiről én nem tudtam) a párom drogozott, és utána amikor szeretkeztünk, szintén belém élvezett. Lehet baja a kicsinek? Folytatás lent.

Figyelt kérdés
Na most..mint tudjuk, sokminden felszívódhat, aminek fertőzési veszélyei vannak, és ha ő most ilyen szemétlád@ volt és ezt tette, lehet baja a kicsinek? Csak mert azóta vannak rosszulléteim is, amik eddig nem voltak.
2011. nov. 19. 12:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%

Az a sok okos anyuka biztos kiprobált vagy 10féle drogot ha ennyire tudják h mellékhatásként a csajozás a felelőtlenség a nemibetegségek társulnak...

a kérdés a babát érhető esetleges veszélyekre irányult, nem pedig apuka szabadidős tevékenységeire. Gondoljunk Hollandiára, ott is születnek gyerekek.

2011. nov. 19. 17:14
 22/31 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem Hollandiában sem drogoznak a gyermeket várók. Egyébként pedig igenis, le lehet szűrni belőle, hogy apuka milyen felelősség teljes, és mennyire összhangban van a kérdezővel, hogy ahelyett, hogy vele foglalkozna, inkább beszív. Én sajnálom a kérdezőt.
2011. nov. 19. 17:27
 23/31 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen, h milyen emberek vannak. Es most azokra gondolok, akik itt valaszoltak es a kerdezo anyukat meg parjat szidjak. Lattatok mi volt a kerdes??? Mi kozotok van az ok eletukhoz? Ha abban kert volna tanacsot, h mit csinalnatok ti a helyeben, mas lenne a helyzet. Na de igy...Tipikus magyar mentalitas..
2011. nov. 19. 23:50
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a csodás válaszokat! néhányan annyira buták vagytok, mint a pcsa. Az utolsó válaszolónak igaza van, tipikus magyarok...rosszindulat az megvan bennetek, arra nem panaszkodhattok!Tisztelet a kivételnek.Én sosem drogoztam, nem vagyok egy jellemtelen ember, hogy ilyen dolgokat csináljak..és képzeljétek, a párom sem csinálta még, csak sajnos egy olyan bandával maradt ki, akiknek nincs életük.Természetesen ezt be is vallotta, csak ezt elöbb is megtehette volna.A kapcsolatunkhoz egyébként senkinek semmi köze, sokan megirigyelhetnének és meg is irigyelnek minket, ha már ennyire belemásztatok a magánéletünkbe.Mellesleg egy jó embernek szülök gyereket, akivel nagyon szeretjük egymást és csak a halál választhat el minket.Az, hogy egyszer hibázott, gondatlan, felelőtlen volt, az itt most lényegtelen, mert az ránk tartozik.Nem erről kértem a véleményeteket.Viszont a linket köszönöm és az összes értelmes választ is. A parasztok meg egy kicsit tanuljanak még, nem az iskolai tanulásra gondolok, hanem magára az ÉLETRE. Egyesek nagyon életképtelennek tűnnek, elveszett kutyák.
2011. nov. 20. 06:40
 25/31 A kérdező kommentje:
Ja, és ha már egyesek ilyen tájékozottak a drogok terén és merték feltételezni a férjemről, hogy csajozik, azoknak üzenném, hogy engem ő SOHA nem csalna meg, inkább meghalna, mint hogy ilyet tegyen. Lehet, hogy ti így éltek, csaljátok egymást orrba szájba, nálunk ilyen nincs.
2011. nov. 20. 06:43
 26/31 anonim ***** válasza:
69%
Remélem azok a rosszindulatú nők akik egyből támadták itt a kérdezőt most egy kicsit elgondolkodnak azon amit a kérdés feltevője írt az imént.
2011. nov. 20. 08:38
 27/31 anonim ***** válasza:
29%
Jah, kérdező egy naiv buta "pcsa".
2011. nov. 20. 10:44
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

istenem....:)

remélem nem idegesíted magad fel ezeken az asszonyokon:)

én látom magam előtt hogy néznek ki és hogy élnek és milyen a gondolkodásuk:)

semmi baja nem lesz a babának

és nem csal meg az apuka:)sőt azt sem hinném hogy elvonóra kellene vinned:)

remélem ezek az anyukák még sosem ittak meg egy pálinkát vagy szívtak el egy cigarettát vagy ettek a mekiben stb stb, bár itt mindenki szent életű, és a te párod jaa és te is aljas szemétládák vagytok akiket deportálni kéne, és még az utcán is leköpni:)

2011. nov. 20. 11:10
 29/31 anonim ***** válasza:
83%

Én régebben a kutyatémában fórumoztam mindig, és ott pontoztak le, ha nem egyforma a véleményem a többiekkel, és lám, amit nem hittem, itt is ugyanez megy!

És csak gördül a téma, teljesen másfelé, mint ami az eredeti kérdés volt!

Lehet úgy kéne megcsinálni a rendszert, hogy csak a kérdező láthassa az összes választ!

Kedves Kérdező!

Én azt válaszoltam neked, hogy nem választódik ki az ondóba a drog!

Hogy utána a többiek milyen téma kezdtek a kérdés hatására, az már egy dolog, viszont, nem kellene elítélni, és lefikázni emiatt senkit!

Ha te le hülye pcsázod, meg lekutyázod itt az embereket, akkor te sem vagy különb!!!!!

Pontozzál le nyugodtan, kakilom le!

2011. nov. 20. 11:26
 30/31 anonim ***** válasza:
64%
Én is azt válaszoltam, hogy a babának nem lesz baja, de bocs, én véletlenül se irigyellek, mert a párod drogos bandával marad ki. Nem kell rögtön támadni, mert normális pároknál igenis furcsa, az én párom nem maradt ki drogos bandával, inkább engem vitt vacsorázni, moziba, vagy a haverjával megivott ritkán valamit.De ha te ezt normálisnak tartod, akkor sajnállak.
2011. nov. 20. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!